Fotbal intern

STEAUA. Motivul pentru care Gigi Becali a renunţat la Vâlceanu!

STEAUA. Robert Vâlceanu, 19 ani, a eşuat lamentabil la Steaua, deşi Gigi Becali a crezut că după foarte mulţi ani, în sfîrşit, antrenorii de la centrul de juniori al vicecampionilor au scos...
13.01.2017 | 00:07
STEAUA Motivul pentru care Gigi Becali a renuntat la Valceanu

STEAUA. Robert Vâlceanu, 19 ani, a eşuat lamentabil la Steaua, deşi Gigi Becali a crezut că după foarte mulţi ani, în sfîrşit, antrenorii de la centrul de juniori al vicecampionilor au scos un alt fotbalist mare din propria pepinieră după Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu şi Ogăraru.

STEAUA. Gigi Becali a anunţat la începutul acestui an lista fotbaliştilor pe care Laurenţiu Reghecampf nu se va mai baza la Steaua . “Nu vor mai face parte din lot Bourceanu, Aganovic, Mitrea, Dan Popescu, Enceanu şi Vâlceanu”, a spus Becali. Însă cel mai surprinzător nume care a apărut pe lista neagră este cel al lui Robert Vîlceanu.

A debutat cu gol în Liga I

STEAUA. Vâlceanu a avut un debut de vis în tricoul “roş-albastru” şi a înscris la chiar prima partidă oficială pentru Steaua, contra lui Gaz Metan, dintr-o lovitură liberă din afara careului, pe data de 16 martie 2014. La scurt timp, Gigi Becali, în stilu-i caracteristic, i-a mărit fotbalistul salariul lunar de la 2.000 de lei la 2.000 de euro, iar în noul contract i-a pus o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro! Ulterior mijlocaşul a continuat să fie o prezenţă constantă în anturajul echipei mari, însă plecarea lui Reghecampf pare că i-a tăiat aripile. În mandatul lui Gâlcă tînărul Vîlceanu nu s-a regăsit şi a fost împrumutat la FC Voluntari.

A ajuns să cîştige 6.ooo de euro!

STEAUA. Însă, după ce Vâlceanu a revenit la Steaua, în cel de al doilea mandat al lui Laurenţiu Reghecampf, totuşi tînărul jucător tot nu s-a mai regăsit chiar dacă a marcat un gol în singurul meci pe care l-a jucat în acest campionat în Liga I. În jocul din prima etapă dintre Steaua-CSMS Iaşi, 1-1, tînărul Vâlceanu a înscris golul gazdelor. Însă de atunci acesta nu a mai jucat nici un minut în prima divizie, iar şansele ca să se mai impună erau aproape nule. Aşa că Gigi Becali a hotărît să nu mai ţină la echipă un fotbalist care joacă doar pentru Steaua II, în Liga III, pentru un salariu de 6.000 de euro pe lună.

2 goluri a marcat Vâlceanu pentru Steaua în trei ani de zile!

6.000 este salariul lui Vâlceanu la Steaua