Fotbal intern

Nu se DEZICE de Gigi. „Nu scot Steaua din CV, precum Lăcătuş!”

STEAUA. Mihai Stoichiţă a mărturisit pentru FANATIK.RO că nici nu se pune problema să îi treacă prin cap să îşi scoată din CV-ul personal echipa lui Gigi Becali aşa cum Marius Lăcătuş a...
31.01.2017 | 10:21
Nu se DEZICE de Gigi Nu scot Steaua din CV precum Lacatus
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mihai Stoichiţă a mărturisit pentru FANATIK.RO că nici nu se pune problema să îi treacă prin cap să îşi scoată din CV-ul personal echipa lui Gigi Becali aşa cum Marius Lăcătuş a mărturisit că va lua în calcul.

STEAUA. Gigi Becali a recunoscut că de la 1 iulie va schimba numele echipei sale după ce Florin Talpan a cîştigat în Instanţă litigiul pentru marcă cu Steaua. Astfel că, latifundiarul din Pipera a anunţat că a înregistrat deja la OSIM două nume: “Fotbal Club Sporting Bucureşti” şi “Fotbal Club Sporting Becali. Cu toate acestea latifundiarul din Pipera a săus că numele ecipei sale o să fie Fotbal Club Sport Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Aflînd despre această informaţie Marius Lăcătuş a făcut un anunţ surprinzător pentru o mare parte din oamenii de fotbal din România. “Nu mă interesează ce a declarat Gigi Becali, dar dacă voi avea nevoie, pe viitor, îmi voi schimba CV-ul şi voi scrie că am antrenat echipa care credeam eu că are palmaresul, care avea suporterii lîngă ea şi care avea sigla”, a spus Lăcătuş.

“Nu sînt de acord cu ce vrea Lăcătuş”

STEAUA. Dacă Marius Lăcătuş a declarat că se gîndeşte la această măsură, în schimb Mihai Stoichiţă, un alt fost antrenor al Stelei, a mărturisit pentru FANATIK.RO că niciodată nu o să facă lucrul respectiv. “Toată lumea ştie că am o relaţie specială cu Marius Lăcătuş. L-am avut ca şi fotbalist, dar am lucrat cu el şi în calitate de coleg. Eu îl respect mult pe Marius, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu şi de acord cu ce vrea el să facă. Niciodată, dar niciodată eu nu îmi voi scoate echipa lui Gigi din palmares sau să îmi schimb ceva la CV faţă de echipa acestui om.

ADVERTISEMENT

Eu am antrenat Steaua şi înainte de Gigi Becali, dar şi după ce el a devenit patronul echipei şi pe ambele mele contracte se putea citi numele Steaua foarte clar. Eu nu uit că de la Gigi am mîncat o pîine şi ori de cîte ori mi-a cerut ajutorul eu am venit cu drag la echipa lui. Gigi Becali nu schimbă acum numele că vrea el. Îl schimbă pentru că este forţat de lege, dar hai să fim oameni serioşi.
O să vedeţi voi cît are de înotat Marius Lăcătuş pe Dunăre că să ajungă la mal cu proiectul lui. Eu cred că lumea nu este conştientă pentru tot ce a făcut Gigi Becali. Să vedem cine o să fie nebun şi o să aducă atîţia bani de acasă pentru ca CS Steaua să promoveze an de an pînă în prima divizie”,
a încheiat Stoichiţă.