Fotbal intern

STEAUA. Armata, plan DIABOLIC!! Cui vor să dea SIGLA şi stadionul

* Becali pare convins că generalii îi vor propune într-un final să rămînă în Ghencea, deoarece CSA Steaua nu mai are bani. FANATIK a aflat însă că MApN vrea să îi propună lui Hagi să...
18.04.2015 | 11:58
STEAUA Armata plan DIABOLIC Cui vor sa dea SIGLA si stadionul

* Becali pare convins că generalii îi vor propune într-un final să rămînă în Ghencea, deoarece CSA Steaua nu mai are bani. FANATIK a aflat însă că MApN vrea să îi propună lui Hagi să se mute cu Viitorul în Ghencea

STEAUA. Gigi Becali şi oficialii Clubului Sportiv al Armatei sînt în plin război după ce sigla pe care echipa de fotbal a latifundiarului din Pipera o deţinea a fost pierdută în instanţă, iar ulterior ea a revenit oamenilor comandantului George Boroi.

STEAUA. În aceste condiţii, frontul de luptă dintre cele două tabere s-a deschis şi mai tare, mai ales după ce şefii de la CSA au anunţat că, de la vară, patronului FCSB nu îi va mai fi prelungit nici contractul de închiriere pentru stadionul din Ghencea şi pentru terenurile de antrenament.

„Staţi liniştiţi, tot la mîna mea vor veni”

STEAUA. Astfel, mai mulţi apropiaţi ai lui Gigi Becali au intrat în panică şi i-au transmis acestuia că este bine ca în dosarul de licenţiere clubul să se înscrie cu două stadioane pentru disputarea jocurilor „roş-albaştrilor” pe teren propriu. Însă latifundiarul din Pipera a dat ordin să se facă un contract doar cu Naţional Arena, deoarece este sigur că oficialii Clubului Sportiv îi vor propune să continue tot în Ghencea de la vară.

ŞOC IN BANIE!!! MEGA LOVITURA PRIMITA DE ADRIAN MITITELU DE LA PROCURORI!!! AVOCATUL SAU A FOST ARESTAT!!!

„Staţi, mă, liniştiţi că nu o să fim plecaţi mult timp din Ghencea. Poate nu o să plecăm chiar deloc. Ne înscriem doar cu Naţional Arena şi o să vedeţi voi că pînă la urmă tot în Ghencea o să jucăm. Ăştia de la armată sînt morţi fără banii mei de chirie. Dacă nu le mai dau eu chirie, ei nu vor mai avea chiar nici un ban să îşi susţină financiar secţiile sportive. M-am interesat bine şi am aflat că, în afară de secţia de baschet, care o duce bine, în rest sînt în cap cu toate secţiile. Aşa că o să vedeţi că tot mie îmi vor propune într-un final să mă întorc în Ghencea”, le-ar fi spus Becali oamenilor săi.

Gigi plătea 500.000 de euro anual!

STEAUA. Chiar dacă strategia la care se gîndeşte Gigi Becali s-ar putea să dea roade, totuşi, la presiunea suporterilor, oficialii de la CSA şi-au făcut şi un plan B în caz că pînă la urmă lucrurile cu Gigi Becali vor rămîne închise definitiv. FANATIK a aflat că generalii vor să îi propună lui Gică Hagi să se mute cu Viitorul Constanţa în Ghencea, deşi sînt conştienţi că fostul mare internaţional nu este capabil să plătească chiria la nivelul celei pe care patronul roş-albaştrilor o suporta din buzunarul său. Surse din anturajul steliştilor ne-au dezvăluit că Gigi Becali plătea Armatei, pentru un an în Ghencea, aproximativ 500.000 de euro cu tot cu dreptul de folosire a terenurilor de antrenament.

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! ZEII FOTBALULUI, ÎNLĂCRIMAŢI!!! IMAGINILE CARE I-AU FĂCUT PE MESSI, RONALDO ŞI ZLATAN SĂ PLÎNGĂ CA NIŞTE COPII!!!

Naşu’ nu vrea să se certe cu finu’

STEAUA. Însă apropiaţi ai fostului căpitan al echipei naţionale a României au dezvăluit pentru FANATIK că, deşi ideea i-ar surîde, „Regele” nu ar dori să accepte propunerea respectivă din două motive. În primul rînd nu vrea să se certe din nou cu Gigi Becali, dar nici nu poate să suporte chirie din propriul buzunar mai mult de 200.000 de euro. „Am auzit de această variantă, însă Gică deja a dat ordin să se accelereze finalizarea lucrărilor la noul stadion de la Ovidiu, acolo unde Viitorul intenţionează să joace meciurile din campionatul viitor în cazul în care Comisia de Licenţiere îi va omologa arena pentru disputarea meciurilor din Liga 1”, povestesc cei în temă.

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! ZEII FOTBALULUI, ÎNLĂCRIMAŢI!!! IMAGINILE CARE I-AU FĂCUT PE MESSI, RONALDO ŞI ZLATAN SĂ PLÎNGĂ CA NIŞTE COPII!!!

Armata îi face „marcaj” strîns lui Hagi

STEAUA. Interesant este faptul că în ultimul timp oficialii Clubului Sportiv au început să apară mai mereu prin preajma lui Gică Hagi în momentul în care acesta participă la unele acţiuni publice. Florin Talpan, juristul CSA, a fost văzut în urmă cu două săptămîni la inagurarea unui bust al fostului mare internaţional. La respectivul eveniment, Hagi a fost invitat de către unul dintre suporteri, care tocmai şi-a deschis, cu acceptul CSA, un magazin de prezentare al Stelei. Totodată, FANATIK a aflat că lui Gică Hagi i-au venit pe multe căi tot felul de mesaje din partea Armatei, dar acesta a rămas în expectativă, preferînd, probabil, să nu le dea curs.

ŞOC IN BANIE!!! MEGA LOVITURA PRIMITA DE ADRIAN MITITELU DE LA PROCURORI!!! AVOCATUL SAU A FOST ARESTAT!!!

Suporterii rămîn pe poziţii: „FCSB nu ne reprezintă!”

În situaţia de faţă, FANATIK a aflat că peluzele nu sînt interesate de nici una dintre variante. Nici o revenire a lui Gigi Becali în Ghencea, fără un acord clar cu Armata, dar nici măcar un nou proiect legat de apariţia Viitorului pe acest stadion în locul echipei latifundiarului din Pipera. „Pentru noi, situaţia este foarte clară. La ora actuală, FCSB nu ne reprezintă, Gigi Becali poate să îşi ducă echipa unde doreşte el, chiar şi în Pipera. A, dacă va ajunge între timp la un acord cu Armata pentru dreptul de folosire a siglei, atunci este o altă mîncare de peşte.

O NOUĂ DEMISIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN LIGA 1!!! 

STEAUA. Însă, dacă va rămîne şi din vară la Steaua şi nu va rezolva problema, atunci noi tot nu vom veni la meciuri. În schimb, o posibilă apariţie a celor de la Viitorul în Ghencea considerăm că este greu de produs. Nu credem că Gică Hagi are banii lui Gigi Becali, iar în plus de asta sîntem siguri că echipa lui nu poate să atragă o masă atît de mare de suporteri pe stadionul din Ghencea. Oricum, credem că nici nu vrea să se certe cu finul său”, a comentat unul dintre liderii ultraşilor „roş-albaştri”.

Vor juca pe „Naţional Arena” şi se vor antrena la Mogoşoaia

FANATIK a aflat şi modul în care o să se deruleze contractul Stelei pentru închirierea stadionului Naţional Arena. Ei bine, în funcţie de meciul pe care-l au de disputat, oficialii clubului lui Gigi Becali vor decide cîte inele vor deschide, iar plata se va face pe loc. Totodată, oamenii patronului Stelei au hotărît să închirieze de la FRF baza de la Mogoşoaia pentru efectuarea şedinţelor de pregătire, urmînd ca pentru grupele de juniori să se decidă în zilele următoare unde se vor face antrenamentele. „Momentan, acestea sînt calculele în cazul în care Gigi Becali nu va ajunge în cele din urmă la un acord cu Clubul Sportiv pentru rămînerea de la vară în Ghencea”, ne-a mărturisit o sursă din Ghencea.

Au mai fost evacuaţi!

Steaua a mai jucat în afara Bucureştiului în urmă cu patru ani. Dată afară din Ghencea, gruparea lui Gigi Becali a folosit stadioanele din Buzău, Constanţa, Ploieşti şi Cluj pentru meciurile considerate pe teren propriu. Iar birourile au fost mutate într-o casă a lui Teia Sponte, din apropierea Centrului de fotbal de la Mogoşoaia. Steaua avea să revină în Ghencea în returul sezonului 2011-2012, după ce patronul a semnat un contract de închiriere cu Armata şi după ce a realizat că este păcat de investiţiile făcute de el în stadion. Sub domnia lui Gigi Becali, cantonamentul jucătorilor de sub tribuna a doua a fost renovat şi adus la nivelul unui hotel de patru stele, s-a schimbat gazonul, s-a montat o tabelă care afişează rezultatul, marcatorii, reluările, meciul în direct sau imagini de pe banca tehnică, lojele au fost modernizate, iar stadionul beneficiază în prezent de un sistem de supraveghere de ultimă generaţie.

O NOUĂ DEMISIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN LIGA 1!!! 

100.000 de euro pentru 32 de locuinţe

Viitorul Constanţa a promovat la finalul sezonului 2011-2012, iar primul campionat l-a disputat pe Stadionul Gheorghe Hagi, din Constanţa. Totuşi, primele trei etape le-a jucat pe arena Oţelului Galaţi. Din cauza unui diferend cu oficialităţile locale, „Regele” a venit cu echipa la Bucureşti în vara lui 2013, iar partidele considerate pe teren propriu se desfăşoară, în prezent, pe stadionul Concordiei. Pentru asta, Gheorghe Hagi a închiriat, cu 100.000 de euro, 32 de locuinţe într-un cartier situat în nordul Bucureştiului.

STEAUA. Război pentru siglă şi nume

Steaua şi Armata duc un război la baionetă de la începutul lunii decembrie a anului trecut. Gigi Becali a primit atunci o lovitură dură, după ce înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să acorde marca Ministerului Apărării. Imediat, cei de la Clubul Sportiv au ameninţat că-i vor cere despăgubiri latifundiarului dacă acesta va continua să folosească numele „Steaua”. Patronul „roş-albaştrilor” s-a conformat, iar de la începutul anului echipa de fotbal a devenit FCSB, iar sigla a fost schimbată.

În primă fază, Gigi Becali l-a trimis pe Valeriu Argăseală la negocieri cu MApN, însă părţile nu au ajuns la un consens. Reprezentanţii MApN vor o sumă de bani pentru marcă, în timp ce latifundiarul a anunţat că nu va plăti nimic. Mai mult, Steaua a acţionat în instanţă Armata, motiv pentru care relaţiile dintre părţi s-au răcit iremediabil.

10 la sută din totalul veniturilor clubului de fotbal i-a cerut Armata lui Gigi Becali pentru a-i permite să folosească în continuare sigla, numele şi palmaresul