Fotbal intern

STEAUA. Povestea lui Houssine Karja. “E NOUL MIREL RĂDOI”

STEAUA. Cosmin Olăroiu a fost cel care l-a salvat pe Houssine Karja, după ce i-a permis mijlocaşului marocan să se atreneze o lungă perioadă cu Al Ahli....
25.09.2015 | 14:54
STEAUA Povestea lui Houssine Karja E NOUL MIREL RADOI

STEAUA. Cosmin Olăroiu a fost cel care l-a salvat pe Houssine Karja, după ce i-a permis mijlocaşului marocan să se atreneze o lungă perioadă cu Al Ahli.

STEAUA. Imediat după ce Karja s-a accidentat şi a fost schimbat de Mirel Rădoi în meciul cu Concordia Chaijna foarte mulţi contestatari ai fostului căpitan al Stelei s-au grăbit să afirme: “ E clar pentru toată lumea că Mirel nu are nici o treabă cu antrenoratul. Nu se poate să arunci în luptă un fotbalist pe care abia l-ai transferat de trei zile şi care este în urmă cu pregătirea fizică. Karja s-a rupt din cauza lui Rădoi”, au vociferat “prietenii” antrenorului Stelei.

STEAUA. Noul magician, UIMIT de Mirel Rădoi: „De ce facem asta?”

Olăroiu l-a avut la antrenamente în două perioade

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că lucrurile nu stau chiar atît de rău din punct de vedere fizic pentru Karja, cu toate că la această oră internaţionalului marocan îi lipseşte  ritmul meciurilor oficiale. Surse din anturajul noului jucător al Stelei ne-au dezvăluit că acesta s-a antrenat într-un mod organizat cu Al Ahli. “Karja are multe relaţii în ţările arabe, iar după ce Cosmin Olăroiu a fost contactat de nişte apropiaţi comuni i-a  permis să se antreneze o perioadă sub comanda lui la Al Ahli. Ulterior, jucătorul s-a transferat în Qatar. După ce şi-a terminat contractul în zona respectivă, Karja a revenit din nou la antrenamente sub comanda tehnicainului român”, şi-a început dezvăluirile un apropiat al jucătorului marocan.

STEAUA. Gică Popescu către Becali: „Să fie clar, lucrez doar cu el!”

Olăroiu l-a băgat şi în meciurile amicale

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul ar fi fost un jucător interesant şi pentru Cosmin Olăroiu, dar locurile fotbaliştilor străini erau ocupate la Al Ahli. Acest lucru nu l-a împiedicat pe antrenorul român să-l folosească pe Karja în nişte partide amicale. “Karja nu este deloc în urmă cu pregătirea fizică. El s-a antrenat normal cu Al Ahli, iar Oli l-a întrodus chiar şi în unele meciuri amicale. Însă, după ce l-a auzit pe Rădoi că îi trebuie la echipă un fotbalist de profilul lui Karja, atunci i l-a recomandat fără nici o ezitare pe jucătorul marocan. Oricum acesta era în căutare de echipă, după ce antrenorul naţionalei Marocului i-a spus că îi trebuie neapărat o formaţie unde să joace pentru a mai putea fi convocat la echipa naţională. În momentul în care a ales Steaua, Karja s-a aflat în tratative şi cu Carpi, dar a decis în cele din urmă să meargă în Romnânia”, a spus sursa respectivă.

STEAUA. Kharja a dezvăluit cînd revine pe teren: „Nu am vrut să risc!”

“Se aseamnă în joc cu Mirel Rădoi şi Ionuţ Lupescu”

STEAUA.  Apropiatul lui Karja ne-a mai dezvăluit şi cu ce jucători români se poate asemăna Housseine Karja. “Acest fotbalist are calităţi remarcabile. Nu degeaba a jucat la Inter. Ca joc, dacă ar fi să-l comparăm cu un alt jucător de pe postul său, atunci el se aseamănă pentru travaliul pe care îl depună în meciuri cu Mirel Rădoi. În timpul partidelor are spiritul de luptă şi de sacrificu cu cel al lui Rădoi. Iar dacă ar fi să-l comparăm la calitate, atunci el aduce, tot pe postul său, cu Ionuţ Lupescu. În mod sigur o să ajute Steaua”, a încheiat un apropiat de al lui Karja.

“A simţit înţepături la gambă”

STEAUA. În altă ordine de idei, accidentarea lui Karja nu este atît de gravă, deşi Rădoi nu l-a folosit în meciul de Cupă cu U Cluj. “Karja a simţit în timpul meciului cu Concordia Chiajna nişte înţepături la gambă, iar atunci, precum un jucător profesionist, a decis să nu forţeze deoarece nu îşi avea rostul. Dacă forţa, atunci el ar fi putut să sufere o ruptură, lucru pe care în mod sigur nu şi-l dorea nimeni. În aceste condiţii, pentru a se asigura că scapă de orice problemă medicală, Rădoi a decis să-l menajeze pe jucătorul său pentru meciul cu U Cluj”, a mărturisit pentru FANATIK.RO o sursă din cadrul clubului campionilor.