Fotbal intern

STEAUA. Presiune pe Gâlcă! “Merită să fie TITULAR!”

STEAUA. Martin Bogatinov a semnat cu Steaua la începutul anului un contract pe şase luni, însă nu a bifat nici un minut în tricoul campioanei. A părăsit gruparea din Ghencea cu un gust amar,...
05.01.2015 | 13:21
STEAUA Presiune pe Galca Merita sa fie TITULAR
ADVERTISEMENT

STEAUA. Martin Bogatinov a semnat cu Steaua la începutul anului un contract pe şase luni, însă nu a bifat nici un minut în tricoul campioanei. A părăsit gruparea din Ghencea cu un gust amar, fiind convins că ar fi meritat o şansă pentru a-şi demonstra valoarea. În iulie a semnat cu Ermis Aradippou, echipă unde şi-a regăsit plăcerea de a juca. “Sînt foarte bine în Cipru. Joc constant şi am revenit şi la echipa naţională. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să-mi revin după perioadele grele de la Karpaty şi Steaua, unde nu am jucat deloc”, şi-a amintit Bogatinov pentru FANATIK.RO.

“Cum să arăt că sînt bun dacă nu am jucat nici un meci?”

STEAUA. Gîndul i-a zburat imediat la Steaua. Club unde nu a apucat să joace nici un meci oficial. Nici acum nu-şi explică din ce cauză. Este, însă, dezamăgit că nu a reuşit să lase o impresie bună în România. “Am semnat pe şase luni, dar din păcate nu am venit prea bine pregătit. Au fost nişte momente foarte dificile pentru mine la Steaua. Dar am fost profesionist, m-am antrenat serios, însă nu ştiu de ce antrenorul a decis să nu joc. Am plecat de la Steaua, iar toţi au crezut că nu sînt bun. Dar cum mi-aş fi putut demonstra valoarea dacă nu am jucat în nici o partidă? Dar nu pot spune că perioada petrecută la Steaua a fost cea mai grea din cariera mea. Pînă la urmă m-am antrenat şase luni la un club profesionist, cu nume în Europa”, a spus Bogatinov pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:ANTRENAMENT FC STEAUA BUCURESTI (12.01.2014)

Îl vede titular pe Cojocaru la Steaua

STEAUA. Martin Bogatinov este ferm convins că Valentin Cojocaru merită o şansă între buturi în cazul în care Giedrius Arlauskis va pleca de la Steaua în această iarnă. “Nu-l cunosc prea bine pentru că atunci cînd am venit la Steaua el era accidentat. S-a refăcut şi m-am antrenat alături de el timp de trei săptămîni. Mi-am dat seama imediat că are mare potenţial. Deşi e tînăr, poate deveni încă de acum titular la Steaua, de ce nu? Important pentru el este să fie pregătit psihologic. Trebuie să fie puternic mental, să nu clacheze în momentele dificile. Iar Steaua îl va ajuta pentru că este un club mare”, a spus Bogatinov pentru FANATIK.RO.

“Tătăruşanu era imposibil de scos din poartă!”

STEAUA. Goalkeeper-ul lui Ermis Aradippou şi-a adus aminte de concurenţa cu Ciprian Tătăruşanu, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni portari ai Europei. „Regret enorm că nu am avut şansa să apăr şi eu la Steaua. Dar Tătăruşanu era foarte bun, era, practic, imposibil de scos din poartă. Are reflexe de mare portar, dovadă că a ajuns să joace în Serie A, la Fiorentina. Este un fotbalist profesionist şi corect, merită să ajungă cît mai sus”, a încheiat Bogatinov. Vara trecută, Tătăruşanu a semnat un contract pe patru sezoane cu Fiorentina. Internaţionalul român nu a apucat să debuteze în Seria A pentru formaţia viola, dar are bifate şase partide în grupele Ligii Europa.

ADVERTISEMENT

111rps_7505-660x400

0 minute a evoluat Bogatinov în cele şase luni petrecute la Steaua

9 partide a jucat Bogatinov pentru Ermis Aradippou de cînd a plecat din Ghencea

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: