Fotbal intern

STEAUA. Prima dorinţă a lui Rădoi. “Prelungeşte-i ACUM contractul!”

STEAUA. Antrenorul roş-albaştrilor nu mai doreşte ca Gigi Becali să piardă jucători valoroşi liberi de contract după ce în ultimul timp, din Ghencea, în astfel de condiţii au plecat...
29.06.2015 | 13:32
STEAUA Prima dorinta a lui Radoi Prelungestei ACUM contractul

STEAUA. Antrenorul roş-albaştrilor nu mai doreşte ca Gigi Becali să piardă jucători valoroşi liberi de contract după ce în ultimul timp, din Ghencea, în astfel de condiţii au plecat Tătăruşanu, Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici.

“O să vorbesc cu naşul”

STEAUA. Mirel Rădoi a cerut conducerii clubului înainte de plecarea în primul cantonament al Stelei de la Săcele tabelul cu durata contractelor şi a salariilor tuturor jucătorilor din lot, După ce a văzut că în ultimii doi ani din Ghencea au plecat jucători valoroşi liberi de contract fostul căpitan al campionilor i-a transmis lui Valeriu Argăseală.

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP, ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O NICIODATA!!! S-A DEZLANTUIT PE RINGUL DE DANS!!! 

O să vorbesc cu naşul. Trebuie să evităm să mai pierdem jucători precum Tătăruşanu, Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici fără să cîştigăm o sumă de bani pe ei. Aţi plătit pe unii dintre fotbaliştii aceştia sume importante şi e păcat să nu încercăm să recuperăm cît de cît investiţiile făcute. Din această vară vom schimba strategia cu jucătorii care se apropie pe finalul de contractelor”, a sunat mesajul lui Rădoi.

ULTIMA ORĂ. UN TITULAR AL LUI RĂDOI S-A RUPT! RATEAZĂ MECIUL CU TRENCIN!?

Primul chemat la negocieri

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că primul care va intra la negocieri cu oficialii clubului va fi Adi Popa. “Nu trebuie să mai stăm să pierdem timpul. În cel mai scurt timp trebuie să discutăm cu Adi Popa prelungirea contractului. El va intra  la iarnă în ultimele şase luni de angajament cu Steaua şi nu mai putem să aşteptăm. Trebuie să discutăm cu el o posibilă prelungire de contract. Evident că dacă pe adresa lui va veni o ofertă avantajoasă pentru ambele părţi, atunci îl putem lăsa să plece chiar dacă semnează cu noi pe o perioadă mai mare”, a ordonat fostul căpitan al echipei din Ghencea.

ANUNŢ SENZAŢIONAL DE ULTIMA ORA AL IDOLULUI STELIŞTILOR: “VREAU SĂ REVIN”

12.000 de euro este salariul lunar al lui Adi Popa la Steaua

4 ani este durata actualului contract al lui Adi Popa cu Steaua

TRANSFER BOMBĂ PREGĂTIT DE GIGI BECALI! NEGOCIAZĂ ACUM CU CEL MAI TARE ATACANT! E FABULOS!