Sport

STEAUA. FANATIK.RO confirmat! Gabi Tamaş pleacă din Ghencea!

07.04...
07.04.2015 | 13:52
Incaierare intre jucatorii celor doua echipe cu Mihai Roman,Gabi Tamas,Dan Nistor,Alexandru Bourceanu,Cristian Tanase,Andrei Prepelita si Andrei Cordos
ADVERTISEMENT

07.04

UPDATE 13:49 / Florin Manea, impresarul lui Gabi Tamaş, a confirmat informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în urmă cu trei săptămîni, conform căreia fundaşul intenţionează să plece din Ghencea la finalul acestui sezon. “În vară, ne gîndim să găsim un alt angajament. Asta a fost şi ideea, iar eu îmi doresc să le ofer jucătorilor mei contracte din ce în ce mai bune. Deocamdată, el vrea să se concentreze să intre în Champions League cu Steaua, poate să plece şi după meciurile din preliminarii”, a spus Manea la Sport.ro.

STEAUA. Înfrîngerea cu Pandurii a dinamitat vestiarul din Ghencea. Fotbaliştii cu greutate din lotul lui Constantin Gâlcă sînt decişi să-şi găsească noi angajamente la finalul sezonului şi să-şi continue cariera în străinătate. Cel mai hotărît în acest sens este, conform surselor FANATIK.RO, Gabi Tamaş.

ADVERTISEMENT

Fundaşul a semnat în ianuarie un contract valabil pe două sezoane cu Steaua, însă nu ia în calcul să-şi ducă înţelegerea la final. Vrea ca din vară să revină în Occident, unde speră să-şi încheie cariera. Departe de fotbalul din România.

VIDEO SENZATIONAL!!! KESERU A MARCAT 4 GOLURI INTR-UN MECI!!!

Nemulţumit de nivelul Ligii 1

STEAUA. De altfel, Tamaş a acceptat să vină în Ghencea doar pentru a-şi relansa cariera după ce a stat pe bară mai multe luni în urma unei accidentări grave la genunchi. Acum, fundaşul este conştient că un titlu de campion cu Steaua i-ar creşte cota şi i-ar fi mult mai uşor să-şi găsească un angajament în străinătate. “În Liga 1 fac faţă fără probleme, pot juca aici chiar şi pînă la 50 de ani! Dar nu vreau să rămîn mult timp aici. În vară vreau să prind un contract la o echipă bună din afara României. Sînt foarte hotărît! Nu sînt mulţumit de atmosfera care am găsit-o la Steaua, iar ultimele partide m-au determinat să-mi doresc şi mai mult să plec”, s-a confesat Tamaş prietenilor apropiaţi din vestiarul Stelei.

ADVERTISEMENT

Mihăiţă Neşu A MERS din nou!!!  În Ghencea!!!  Becali S-A IMPLICAT personal. Tratamentul care il pune PE PICIOARE!!!

“Nu transpiră mult la Steaua!”

STEAUA. Tamaş este unul dintre puţinii fotbalişti din lotul campioanei care nu are clauză de reziliere a contractului, astfel că eventualele cluburi care îl doresc vor negocia direct cu Gigi Becali suma de transfer ( vezi detalii). Iar şansele ca fundaşul să fie asaltat cu oferte la finalul sezonului sînt foarte mari. “Credeţi că se compară Gabi cu Cadu sau cu Szukala? Cu tot respectul pentru aceşti jucători, dar Gabi a jucat la Galatasaray, a jucat în Premier League. La cum îl ştiu, nu cred că el va apuca să transpire în România”, a spus Florin Manea, agentul internaţionalul român.

TRANSFER SENZATIONAL IN LIGA 1!!! UN CAMPION EUROPEAN DE PRIMERA DIVISION SI-A DAT ACORDUL!!! A AJUNS LA BUCURESTI!!! FOTO EXCLUSIV!!!

5 partide a jucat Tamaş pentru Steaua în acest sezon

800.000 de euro este cota lui Tamaş pe site-ul transfermarkt.de

STEAUA. Rusescu şi Chipciu îşi bat joc de Gâlcă: “Cum facem, Costele?”

STEAUA. EXCLUSIV / Dani Coman face TRANSFERURI în Ghencea!

Tags: