Fotbal intern

STEAUA. Scandal cu Ogăraru! “Nu mai ai ce căuta în Ghencea!”

STEAUA. George Ogăraru revine pentru prima oară în Ghencea, după incidentul care l-a alungat din locul în care juca de la 12 ani. Reîntoarcerea fundaşului dreapta readuce în prim plan...
19.10.2014 | 16:18
STEAUA Scandal cu Ogararu Nu mai ai ce cauta in Ghencea

STEAUA. George Ogăraru revine pentru prima oară în Ghencea, după incidentul care l-a alungat din locul în care juca de la 12 ani. Reîntoarcerea fundaşului dreapta readuce în prim plan evenimentele petrecute în 2009, cînd finanţatorul echipei, Gigi Becali, a fost arestat preventiv. Actualul tehnician al lui U Cluj a fost singurul component al formaţiei roş-albastre care nu a dorit să marşeze pentru eliberarea latifundiarului din Pipera! “Nu mai ai ce căuta la Steaua pentru acest gest”, a fost reacţia ulterioară a lui Gigi Becali.

Poza021

STEAUA. În 2009, la un meci cu Gloria Bistriţa, jucătorii Stelei au afişat un banner de susţinere pentru patronul echipei: “Sîntem alături de Gigi Becali”. Singurul care nu a susţinut demersul a fost George Ogăraru, care, deşi a stat alături de colegii de la Steaua, nu a dorit să pună mîna pe banner. Acest gest, deşi a trezit furia lui Becali, a însemnat momentul în care fundaşul dreapta a devenit un idol pentru peluza stelistă şi a contestatarilor lui Becali. La meciul contra Bistriţei, deşi oficialii Stelei au îndemnat publicul să îl susţină pe Gigi Becali, fanii grupării roş-albastre au afişat mai multe afişe contra patronului stelist. “Becali a intrat. Adevărat a intrat! Pac, pac”, “Roata morii se învîrteşte, pac, pac, pac” şi “Am aşteptat aceste momente ani întregi / Ai ajuns unde meriţi / Pac, pac, pac, mă înţelegi”, au fost o parte din mesajele afişate. La sfîrşitul acelui sezon, George Ogăraru s-a despărţit de Steaua, cariera sa intrînd într-un con de umbră.

becali-banner

Răzbunarea lui Becali

STEAUA. În urmă cu un an de zile, George Ogăraru a dorit să se reîntoarcă la Steaua, însă gestul petrecut în urmă cu cinci ani nu a fost uitat de Gigi Becali, care a dorit să îi amintească jucătorului că s-a aliat cu grupurile din peluză care îl contestau pe Becali.  “Mă întîlnesc cu baiatul şi aici, la biserică, în Pipera, duminică de duminică. Îl salut, ii dau mana, dar nu pot să uit gestul lui de acum cîţiva ani. Toată echipa a venit cu un banner pe teren, la un meci, cînd eram eu închis, iar pe steagul ăla scria un mesaj de susţinere pentru mine. Ogăraru n-a pus mîna, n-a vrut el să ţină! Bine, tată, asta e, nu vrei, nu te pot obliga. Dar nici nu mă poţi obliga să te iau la Steaua! Şi n-o să fie niciodată în Ghencea”, afirma Becali în cadrul unui interviu.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: