Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Primul REFUZ! “Prefer să plec în străinătate”

STEAUA. Alexandru Tudorie este unul dintre cei mai bine cotaţi tineri fotbalişti din Liga 1. Atacantul a atras atenţia mai multor formaţii din campionatul intern şi din străinătate, iar...
01.01.2015 | 10:50
STEAUA EXCLUSIV  Primul REFUZ Prefer sa plec in strainatate

STEAUA. Alexandru Tudorie este unul dintre cei mai bine cotaţi tineri fotbalişti din Liga 1. Atacantul a atras atenţia mai multor formaţii din campionatul intern şi din străinătate, iar Cristian Munteanu, team-managerul Oţelul, a anunţat că Steaua a făcut deja o ofertă concretă pentru “perla” formaţiei de la Malul Dunării. Contactat de FANATIK.RO, Tudorie a declarat că un transfer în Ghencea ar reprezenta un pas înainte pentru el, însă recunoaşte că, dacă ar avea de ales, ar prefera o mutare în străinătate.

Salut Alex! Ce faci? Vii la Steaua?

– Nu ştiu! Pe mine nu m-a căutat nimeni din Ghencea. Am văzut şi eu declaraţiile domnului Munteanu cum că aş fi dorit de Steaua, dar de la interes pînă la semnarea actelor este cale lungă.

Ce ar reprezenta pentru tine un transfer în Ghencea?

– Steaua este cea mai bună echipă din România, este campioană şi nu cred că există jucător care să nu-şi dorească să joace acolo. Eu mă simt pregătit să fac acest pas. Din Ghencea te poţi transfera mai uşor în străinătate.

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-OTELUL GALATI, LIGA 1 (15.09.2014)

Cunoştinţe vechi la Steaua: Neagu, Rîpă, Vîlceanu…

Te cunoşti cu vreun jucător de la Steaua?

– Bineînţeles! Mă ştiu cu Neagu şi Rîpă, doar am fost coleg cu ei la Oţelul, dar şi cu Vîlceanu, de la loturile de tineret. Ar fi frumos să fiu coechipier cu ei.

Ce ai prefera? Un transfer în străinătate sau unul în Ghencea?

– Sincer, aş pleca afară dacă aş avea de ales. M-aş putea împlini mult mai rapid din punct de vedere profesional.

“După ce am marcat cu Steaua mi s-a blocat telefonul”

Primul gol în Liga 1 l-ai reuşit contra Stelei. Ce ai simţit în acel moment?

– O bucurie enormă! Dar nu neapărat că am înscris contra Stelei. Ţin minte că mi s-a blocat telefonul atunci din cauza mesajelor de felicitare pe care le-am primit.

2.FOTBAL:OTELUL GALATI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (8.12.2013)

Bănuiesc că şi fetele au început să roiască în jurul tău.

– Daaaa… Dar la momentul respectiv aveam prietenă şi nu m-a interesat. Acum nu mai am iubită aşa că aştept oferte… (rîde)

Cum a ratat un transfer pe San Siro

Ai fost dorit de AC Milan în trecut.

– Aşa este! Am fost în probe, dar nu am fost atent şi am semnat o hîrtie dată de Oţelul. Şi cînd cei de la Milan au dorit să mă legitimeze s-au trezit că Oţelul cere bani pe mine. Ei ştiau că sînt liber de contract. Dacă nu semnam acel document acum aş fi fost, probabil, la AC Milan.

Ce relaţie ai avut cu Ewald Lienen?

– Una foarte bună! Îi datorez foarte multe fostul meu antrenor. Ţin minte că suporterii Oţelului mă înjurau, iar dînsul mă băga titular meci de meci, nu-l interesa reacţia tribunei.

400.000 de euro este cota lui Tudorie conform site-ului transfermarkt.de

37 de partide are Tudorie în tricoul Oţelului. A marcat 4 goluri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: