Fotbal intern

STEAUA. Rusescu şi Chipciu îşi bat joc de Gâlcă: “Cum facem, Costele?”

STEAUA. Campioana a încasat cinci goluri în ultimele cinci zile şi înfrîngeri umilitoare cu Astra şi Pandurii. Chiar dacă jucătorii spun că nu îşi găsesc explicaţii pentru criza prin...
16.03.2015 | 00:05
STEAUA Rusescu si Chipciu isi bat joc de Galca Cum facem Costele

STEAUA. Campioana a încasat cinci goluri în ultimele cinci zile şi înfrîngeri umilitoare cu Astra şi Pandurii. Chiar dacă jucătorii spun că nu îşi găsesc explicaţii pentru criza prin care trec, problemele pornesc de la atmosfera foarte încinsă din vestiarul Stelei. Costel Gâlcă îşi pierde puterea în vestiar, iar cîţiva dintre “”grei” au început să-l irnoizeze incredibil pe antrenor, spre şocul celorlalţi jucători din lot.

Rusescu, Bourceanu şi Chipciu, de necontrolat

STEAUA. Marele regret al lui Costel Gâlcă rămîne că a acceptat să îi aducă sub formă de împrumut pe Rusescu şi Bourceanu. Antrenorul simte de mult timp că nu este sprijinit de cei doi, dar lucrurile s-au înrăutăţit enorm după meciurile din acest retur. Nemulţumiţi că sînt doar rezerve, cei doi jucători reveniţi la Steaua şi-au exprimat în mai multe rînduri dezacordul faţă de modul în care Gâlcă pregăteşte echipa. Dacă în privinţa celor doi situaţia este oarecum de înţeles, deoarece oricum vor pleca din Ghencea la finalul acestui sezon, colegii nu îşi pot explica atitudinea lui Chipciu din ultima perioadă. Deşi el este folosit mereu ca titular, “şeptarul” este în permanenţă nemulţumit de ceea ce îi cere Gâlcă, iar în ultima perioadă s-a aliat cu Rusescu şi Bourceanu cu ironii la adresa antrenorului său.

Unii îi zic Mister, Ruse îl strigă Costel!

STEAUA. În timp ce majoritatea fotbaliştilor din lot îi spun Mister lui Costel Gâlcă, antrenorul nu are parte de atît de mult respect din partea tuturor. Cel care se adresează cel mai colocvial cu tehnicianul său este Raul Rusescu. Faptul că a fost mereu a doua opţiune, după Keşeru, iar acum după Ţucudean, l-a scos din sărite pe fostul golgheter. Ruse nu mai face nici cel mai mic efort pentru a mima un oarecare respect faţă de antrenorul său. Raul îl strigă pe antrenorul său Costel, uneori chiar în mod repetat, special pentru a se amuza apoi de ceilalţi răzvrătiţi. Chiar din acest motiv, Gâlcă a început să apeleze din ce în ce mai rar la jucătorul venit de la Sevilla, care a ajuns chiar a treia opţiune, luat şi de Gabi Iancu.

S-a plîns la conducere: “Nu mai suport!”

STEAUA. Situaţia în care se află l-a adus pe Costel Gâlcă la capătul răbdării. Acesta a simţit că nu mai poate controla atmosfera în vestiar şi a mers la conducere pentru a se plînge că este sabotat de cei trei răzvrătiţi. “Nu mai suport să lucrez în condiţiile astea. Nu este o atmosferă de echipă profesionistă. Situaţia nu mai poate fi controlată, în ritmul ăsta nu ne vom mai putea redresa”, le-a transmis Gâlcă oamenilor din conducerea Stelei.