Fotbal intern

STEAUA. S-a decis! Ce face Gâlcă dacă Gigi Becali îl dă afară!

STEAUA. Roş-albaştrii defilează în campionat, iar după tur au un avans de nouă puncte faţă de locul secund. Mai mult, campioana are cel eficient atac din Liga 1, precum şi cea mai bună...
04.02.2015 | 00:04
STEAUA Sa decis Ce face Galca daca Gigi Becali il da afara
ADVERTISEMENT

STEAUA. Roş-albaştrii defilează în campionat, iar după tur au un avans de nouă puncte faţă de locul secund. Mai mult, campioana are cel eficient atac din Liga 1, precum şi cea mai bună defensivă. Aceste performanţe nu l-au convins, însă, pe Becali să-i prelungească înţelegerea lui Gâlcă scadentă la vară. La începutul sezonului, tehnicianul a parafat cu gruparea din Ghencea un contract pe un an, cu opţiune de prelungire din partea clubului. Oferta nu a venit pînă în clipa de faţă, iar fostul internaţional se teme că pregăteşte echipa pentru altcineva ( vezi detalii).

Stă să ia titlul pentru CV

STEAUA. FANATIK.RO a discutat cu mai mulţi apropiaţi ai lui tehnicianului campioanei, care au dezvăluit ce planuri are acesta în cazul în care Steaua nu-l va păstra şi sezonul următor. “Pentru moment, Costel îşi vede de treabă şi vrea să cîştige campionatul. Ştie că un titlu la primul sezon ca antrenor principal ar atîrna greu în CV. Nu i-a propus nimeni din club prelungirea, iar Costel este mîhnit de acest lucru. Dacă va fi îndepărtat deşi a cîştigat campionatul, este hotărît să plece din România. Va reveni în Spania, unde va încerca să-şi găsească un angajament”, au dezvăluit apropiaţii lui Gâlcă pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Nemulţumit că nu este consultat la transferuri

STEAUA. Gâlcă a devenit tot mai nesigur de locul său în Ghencea în sezonul următor după ce a observat că la Steaua au fost aduşi jucători fără să fie consultat. A aflat de mutări de la televizor sau de pe site-urile sportive, iar în ultima perioadă a primit tot mai multe semnale că Reghecampf îl va înlocui la finalul acestui sezon. “Tamaş, Ţucudean şi Guilherme sînt jucători pe care Laur i-a dorit în mandatul lui. Lui Costel nu-i convine deloc situaţia, însă preferă să tacă şi să nu inflameze spiritele. Îl deranjează enorm faptul că nu a fost consultat la nici un transfer”, au povestit apropiaţii lui Gâlcă.

“Contractul cu Steaua îmi expiră la vară!”

STEAUA. Gâlcă are o relaţie rece cu Becali. Tehnicianul l-a vizitat o singură dată pe patron la închisoare şi discută prin intermediari cu latifundiarul din Pipera. De altfel, fostul internaţional a precizat, la începutul anului, că nu a avut nici o discuţie lămuritoare cu finanţatorul asupra contractului său, scadent la vară. “Înţelegerea mea cu Steaua e pînă la vară, dar nu am vorbit cu patronul despre acest lucru. Zilele libere pe care le-a avut le-a dedicat familiei”, a spus Gâlcă. De precizat că tehnicianul are o clauză în contract conform căreia nu poate fi demis în cazul în care Steaua ocupă primul loc în Liga 1.

ADVERTISEMENT

5.000 de euro pe lună este salariul lui Gâlcă la Steaua

35 de partide a stat Gâlcă pe banca formaţiei din Ghencea