Fotbal intern

VIDEO/ PRIMELE IMAGINI cu Lemnaru în tricoul Stelei!

UPDATE 25-07...
25.07.2014 | 20:30
VIDEO PRIMELE IMAGINI cu Lemnaru in tricoul Stelei

UPDATE 25-07

ORA 17.38 – Helmuth Duckadam nu-i dă şanse lui Lemnaru să ajungă la naţionaţă. Jucătorul a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a venit la Steaua pentru a prinde naţionala. “Cred că e mai greu să ajungă la naţională. Are o vîrstă, şi din ce îl cunosc pe Piţurcă…. Are 30 de ani! Nu sînt şanse”, a declarat Duckadam la Fotbal LOOK.

………………………………………………..

ORA: 12.17 – Valentin Lemnaru a fost prezentat într-o conferinţă de presă că îşi doreşte foarte mult să ajungă la echipa naţională a României din tricoul Stelei. El a anunţat că are ca obiectiv să înscrie peste 15 goluri în acest sezon. “Mă bucur că am ajuns la Steaua. Îmi doresc să demonstrez că am valoare. Am venit la această echipă, deoarece îmi doresc foarte mult să ajung la echipa naţională. Nu are nicio importanţă că nu am ajuns în Ghencea la 23 de ani şi am ajuns la 30. Nu mă sperie concurenţa, deorece mă voi lupta pentru postul de titular şi sînt sigur că îl voi obţine. Vreau să dau la Steaua mai multe goluri ca la U Cluj în sezonul trecut. După ce am lucrat în construcţii nu credeam că o să mai revin în fotbal! Cu domnul Gâlcă am vorbit doar puţin în această dimineaţă!”, a spus Lemnaru. La rîndul lui, Valeriu Argăseală a anunţat  că Steaua va continua campania de achiziţii, urmînd să mai fie adus un fundaş din campionatul intern.

Vezi VIDEO:

Loading the player…

23.07. 2014

UPDATE 22:30 / Fostul antrenor al lui Lemnru, Mihai Teja, l-a caracterizat pe Lemnaru la digisport: “Vali Lemnaru însemna foarte mult pentru noi, a fost golgheter anul trecut. E un caracter bun, un băiat modest, muncitor. Tot timpul mi-a spus că vrea să ajungă la naţională, stătea mereu peste program să se antreneze. Are super calităţi, chiar dacă la Steaua e o presiune mai mare ca la Cluj. E un vîrf mobil, care îşi caută spaţii tot timpul, simte poarta şi are execuţii fenomenale! A ajuns la maturitate, are o vîrstă, 30 de ani! Nu e un vîrf care să se lupte corp la corp, ci vrea spaţiu liber, asta este calitatea lui numărul 1.”

UPDATE 21:50 / Prima reacţie a lui Valentin Lemnaru din postura de jucător al Stelei: “E un mare pas înainte pentru mine, în carieră, sînt foarte fericit. Abia aştept să încep treaba la Steaua de vineri! Au fost ceva discuţii, dar e bine că totul s-a încheiat şi s-a semnat! Nu am fost disperat să semnez cu Steaua, am mai spus-o, chiar dacă oferta Stelei m-a flatat. Nu simt nicio presiune, am parte de noi colegi valoroşi. Vreau să mă pregătesc cît mai bine şi să fiu titular cît mai repede. Sper ca domnul Gâlcă să aibă încredere în mine şi să mă folosească. Mă bucur că mi s-a îndeplinit visul de a putea evolua în Liga Campionilor. Am refuzat oferte din străinătate în această vară. Am semnat pe 3 ani şi sper să rămîn 3 ani la Steaua! Îmi doresc să ajung şi la echipa naţională, să am evoluţii care să mă impună acolo. Le mulţumesc tuturor celor de la Cluj pentru ce au făcut pentru mine, domnului Teja şi domnului Walter! Ronaldo e idolul meu, a fost cel mai mare jucător din istorie. Îi asigur pe fani că voi da totul pe teren!”, a spus Lemnaru la Dolcesport.

UPDATE 18:25 / În urmă cu cîteva minute, Valentin Lemnaru a semnat contractul cu Steaua! Atacantul se alătură de vineri lotului Stelei! Atacantul a fost asistat la negocieri de Anamaria Prodan, în calitatea sa de agent al jucătorului.

UPDATE 15.40: Lemnaru urmează să semneze cu Steaua un contract pe trei sezoane şi va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună, iar U Cluj va încasa de la Gigi Becali 400.000 de euro plus TVA. Contractul nu este semnat încă, deoarece Valeriu Argăseală se află la Tg. Jiu în acest moment pentru a rezolva un alt jucător, Nicandro Breeveld (VEZI DETALII AICI)

UPDATE 14:40 Atacantul a ajuns la Bucureşti, nu a dat nici o declaraţie la aeroport şi a pornit spre sediul Stelei. Lemnaru este însoţit de preşedintele de la U Cluj, Vlad Munteanu.

UPDATE 13:01 Valentin Lemnaru a plecat spre Bucureşti pentru a pune la punct datele transferului la Steaua! Dacă totul este în regulă, jucătorul va semna cu echipa campioană. “Vin cu avionul. Sosesc la Bucureşti la ora 14.50. Acest transfer va fi un pas important în cariera mea“, a recunoscut Lemnaru pentru FANATIK.RO.

UPDATE 11:20 Contactat telefonic de FANATIK.RO, Valentin Lemnaru a anunţat că momentan nu a ajuns la un acord cu Steaua, dar spune că este gata să vină în Ghencea. “Aseară mi-am închis telefonul să mă odihnesc! Mă suna toată lumea şi efectiv mă săturasem să le spun la toţi acelaşi lucru. Încă nu am semnat cu Steaua, dar aştept ca cei de la Cluj şi Steaua să se înţeleagă, iar apoi voi discuta şi eu cu dînşii. Sincer, nu am mai vorbit cu domnul Walter de trei zile. Normal că îmi doresc să joc la cea mai bună echipă din România, dar nu e nici o dramă dacă voi rămîne la Cluj. Nu am vorbit nici cu domnul Costel Gâlcă. Eu la ora 5.00 am antrenament sub comanda lui Mihai Teja la U Cluj”. 

UPDATE Ora 23:20 / Vlăduţ Munteanu, preşedintele lui U Cluj, a declarat pentru FANATIK.RO: Credeţi că a semnat cînd a marcat Steaua al doilea gol? Încă nu s-a semnat, dar sînt şanse, joi sau vineri. Vă asigur că Lemnaru este în patul lui, iar ştampila clubului este la mine”

UPDATE Ora 23:15 / Contactat de FANATIK.RO, antrenorul lui U Cluj a rămas şocat la auzul veştii: “Nu ştiu nimic! Domnul Walter nu m-a anunţat nimic, Lemnaru a fost astăzi la antrenament!”

Conform Dolcesport, Valentin Lemnaru este jucătorul Stelei. “E o echipă care joacă în Cupele Europene, ar fi un pas înaine şi o onoare pentru mine. Vedem ce se va întîmpla la vară. Cred că 500.000 de euro este o sumă care ar ajuta U Cluj. Consider că la Steaua aş putea da mai multe goluri decît dau la Universitatea. Sînt fotbalist profesionist şi acolo unde mi-e mai bine, acolo merg. Nu sînt genul care să zică că sînt dinamovist, stelist sau uist” , a spus Valentin Lemnaru pentru FANATIK.RO cu ceva timp în urmă!

FANATIK.RO A ANUNŢAT ÎN EXCLUSIVITATE ÎNCĂ DIN 30 APRILIE INTERESUL STELEI PENTRU LEMNARU! (VEZI DETALII) 

FOTBAL:UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (8.05.2014)

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!