Authors

Steaua şi Rapid, sancţionate după derby. “Roş-albaştrii” au câştigat un meci la masa verde

19.04.2018 | 17:30
Steaua si Rapid sanctionate dupa derby Rosalbastrii au castigat un meci la masa verde

CSA Steaua şi Academia Rapid, sancţionate după derby-ul din Liga 4. Comisia de Disciplină a AMFB întrunită miercuri a comunicat sancţiunile după meciul de pe “Arena Naţională”. Mai mult, formaţia lui Marius Lăcătuş a avut câştig de cauză în urma abandonului jucătorilor de la Progresul 2005 din meciul direct, scor 3-0.

“Admite contestaţia introdusă de CSA Steaua. Constată substituirea jucătorului Bălpceanu Adrian. Sancţionează echipa Progresul Spartac cu pierderea jocului prin forfait şi penalitate sportivă 300 de lei.”

CSA Steaua şi Academia Rapid, scanţionate dur de Comisia de Disciplină a AMFB

“Pentru incidentele cauzate de proprii suporteri, precum şi pentru neluarea unor măsuri eficiente şi proporţionale de separare a grupurilor de suporteri, se sancţionează clubul CSA Steaua cu penalitate sportivă 2000 lei. Pentru nerespectarea instrucţiunilor observatorului de joc şi ale Jandarmeriei, cu privire la bannerele afişate de proprii suporteri, precum şi pentru lipsa vestelor pentru fotoreporteri, se sancţionează clubul CSA Steaua cu 1000 de lei. Pentru incidentele cauzate de proprii suporteri şi pentru neprezentarea bannerelor propriilor suporteri la şedinţa tehnică, se sancţionează clubul Academia Rapid cu penalitate sportivă 2000 lei”.

Steaua a obţinut victoria împotriva celor de la Progresul 2005, din Liga 4, la începutul lunii. Fotbaliştii lui Ion Ion au înscris primele goluri ale partidei, dar două a doua reuşită gazdele au ieşit de pe teren, acuzând arbitrajul.

Tags: