Fotbal international

OM CU OM. Budescu, mână moartă, Alibec 60 de minute, Enache COMIC!

Două porţiuni diferite de meci. Ce a fost până în minutul 60, 1-1, ce a fost după, 4-0 pentru portughezi. Steaua lui Dică nu este încă pregătită pentru acest nivel. A jucat până a putut...
24.08.2017 | 00:44
OM CU OM Budescu mana moarta Alibec 60 de minute Enache COMIC

Două porţiuni diferite de meci. Ce a fost până în minutul 60, 1-1, ce a fost după, 4-0 pentru portughezi. Steaua lui Dică nu este încă pregătită pentru acest nivel. A jucat până a putut Alibec, care a făcut un efort inimaginabil (probabil nici el nu se recunoştea!), dar nu şi l-a dozat deloc! O dezamăgire Budescu, mai ales fizic, dar uneori şi ca atitudine, o alta Enache, una clasică deja Florin Tănase. Cum arată, la cald, evoluţia celor 14 pe care a mizat Dică.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

NIŢĂ 4. Gafa sa din minutul 60 a tăiat conducta speranţei pentru stelişti. A ieşit greşit, la 20 de metri de poartă, să-l blocheze pe Acuna, aflat în duel cu Enache. Să-i notăm şi meritele: intervenţie unu la unu la Doumbia în minutul 32, ieşire excelentă pe centrarea plouată din minutul 58. Chiar şi la golul lui Gelson Martins îşi poate imputa ceva, ceva…

ENACHE 3. Fault la Acuna încă din minutul 2, apoi l-a pierdut pe Doumbia la deschiderea scorului. Călduţ şi rece, mai mult rece. L-a tamponat de câteva ori apoi pe Acuna, dar degeaba. A avut un final teribil de primă repriză. Patru greşeli în mai puţin de 3 minute! După pauză a alergat…

LARIE 4. A greşit la golul lui Doumbia, Acuna luându-i faţa. S-a mai redresat puţin, dar după minutul 60 şi el, şi Momcilovici, ca toată defensiva Stelei, au capotat în serie.

MOMCILOVICI 5. A vrut să dea impresia de siguranţă, l-a coordonat şi pe Larie în unele momente. Şi-a asumat lovitura liberă din minutul 50, dar nu e Bălaşa… Când a venit avalanşa de după minutul 60, s-a “ascuns” sub copertină cu toată linia!

JUNIOR MORAIS 6. Printre cei mai buni stelişti de pe teren şi nu doar pentru golul marcat, primul în tricoul FCSB. Bun contra lui Doumbia, ceva probleme cu Gelson, care l-a şi păcălit la golul de 3-1.

STEAUA-SPORTING. Filip e la plusuri

POPESCU 4. A stat destul de jos în multe faze (poate aşa i-a cerut Dică), invitându-i pe portughezi să se apropie de poarta noastră. S-a lovit reciproc cu Bruno Fernandes în minutul 35, galben amândoi. Se vede că e rudimentar în intervenţii. Nu e suficientă doar forţa brută!

FILIP 5. Puternic, joc simplu, pase precise. Nu face parte dintre cei pentru care mingea e duşman. Ce pasă cu exteriorul a dat în minutul 36, luminând tot terenul şi nu a fost singura. Fault tare la Battaglia, galben min. 41. Mult joc la anticipaţie. Ocazie importantă în minutul 46. A greşit la golul 3.

TEIXEIRA 5. Mici probleme cu Coentrao la început de joc. Mai activ apoi. De unde o avea “moşul” ăsta atâta energie? A ratat şutul din minutul 47. Nu a făcut banda care trebuia cu Enache. Din cauza cui?

STEAUA-SPORTING. Budescu şi-a trimis sosia?!

BUDESCU 4. Mâna moartă din prima repriză. A călcat pe minge în minutul 32 şi de aici a plecat ocazia lui Doumbia. În minutul 37 a arătat că este pe teren, scoţând un corner, iar finalul de repriză l-a prins dând tot ce mai putea. A rezistat doar 45 de minute, schimbat de Florin Tănase.

GOLOFCA 4. Speriat de nivelul la care a ajuns. Nu a ţinut aproape deloc de minge, o pasa sau o degaja imediat. A alergat totuşi ceva pentru a-l ajuta pe Junior Morais.

ALIBEC 6. A muncit şi a alergat mult prea mult. A început tare, a vrut să demonstreze, dar n-avea cum să ducă în ritmul ăsta. A făcut golul de 1-1. I-a ciupit mingea lui Mathieu, şut, apoi Morais, excelent plasat marchează. Efort “nespecific” în minutul 45+1. A venit 40 de metri cu Acuna după greşeala lui Enache şi a recuperat mingea!!! A terminat rezervele fizice undeva în jurul minutului 55, când s-a şi aşezat pe gazon. A alergat până în minutul 60 cât în 10 meciuri la Astra! Degeaba. Scrie 1-5 pe tabelă! Iarăşi 5!

STEAUA-SPORTING. Tănase, cât ne mai minţi?

TĂNASE 3. Intrat la pauză, a jucat doar vreo 10 minute, apoi şi-a arătat arsenalul de simulări şi fragilitatea din toate punctele de vedere. A “înviat” puţin şi Teixeira după intrarea lui, portughezul a mai încercat, dar Tănase s-a topit. A căzut şi a cerut penalty în minutul 54. Uşor.

GNOHERE 4. Luptă, forţă, luptă, forţă. Aşa, şi?

MAN – îşi poate nota ziua doar ca debut european.

Tags: