Fotbal intern

STEAUA. Surprins cînd îşi înşela nevasta cu o celebră asistentă TV!

STEAUA. Marian Aliuţă, cel care încînta ochiul cu driblingurile sale în Ghencea, a fost prins în ofsaid! Paparazzii de la Cancan l-au filmat în timp ce se săruta pe trotuar cu o asistentă de...
07.05.2015 | 09:07

STEAUA. Marian Aliuţă, cel care încînta ochiul cu driblingurile sale în Ghencea, a fost prins în ofsaid! Paparazzii de la Cancan l-au filmat în timp ce se săruta pe trotuar cu o asistentă de televiziune. Fostul purtător al numărului 10 a uitat că este căsătorit şi are trei copii.

Roşcata este asistenta lui Mihai Morar, Elena Marin. Seara, după ce a terminat emisiunea, aceasta a venit direct sa se intalneasca cu Aliuta la o cafea. Elena a zăbovit cîteva zeci de minute în compania lui Marian, la cafea. Apoi, a stat alte cîteva pe trotuar, în dreptul maşinii sale, cei doi îmbrăţişîndu-se cu foc.

Aliuta şi asistenta lui Morar au plecat, în cele din urmă, fiecare cu maşina lui, dar cu aceeaşi destinaţie, cartierul Ghencea, pe lîngă stadion. Acolo, Marian şi Elena s-au sărutat minute bune, scrie cancan.ro.

Marian Aliuţă a jucat la Steaua timp de doi ani, 2002-2004, fiind coleg de generatie cu Mirel Radoi, Claudiu Raducanu şi Sorin Paraschiv.