Fotbal intern

STEAUA. “Tamaş şi Ţucudean nu sînt jucători care au crescut la Dinamo!”

STEAUA. Fostul jucător al lui Dinamo, Gabriel Torje a comentat transferurile lui Gabi Tamaş şi George Ţucudean la Steaua. Acesta crede că oficialii echipei din Ghencea au dorit să aibă...
29.01.2015 | 20:51
STEAUA Tamas si Tucudean nu sint jucatori care au crescut la Dinamo
ADVERTISEMENT

STEAUA. Fostul jucător al lui Dinamo, Gabriel Torje a comentat transferurile lui Gabi Tamaş şi George Ţucudean la Steaua. Acesta crede că oficialii echipei din Ghencea au dorit să aibă concurenţă în atac, atunci cînd au luat decizia să îl aducă pe Ţucudean.

“Zicea şi Marius Niculae, într-un interviu, că Tamaş şi Ţucudean nu sînt jucători care au crescut la Dinamo sau care au jucat foarte mult acolo. Sînt oameni care se ataşează mai mult sau mai puţin de un club şi ei au decis să meargă acolo. Îşi fac meseria pentru clubul la care sunt. A fost alegerea lui Ţucudean, nu a mai avut continuitate în străinătate şi a decis să revină în ţară. Acum, să vedem dacă va şi juca la Steaua, fiindcă are concurenţă mare. Keşeru a înscris foarte multe goluri în ultima perioadă, e în mare formă. Rusescu la fel, a înscris multe goluri şi a făcut diferenţa de foarte multe ori. Pentru ei, concurenţa e benefică.”, a declarat Gabriel Torje pentru Digisport.ro.

ADVERTISEMENT

“Ţucudean nu înscrie mult, dar este tînăr şi e normal. Tinerii au fluctuaţii de moment. E un jucător la o vîrstă potrivită, trebuie să fie un jucător tînăr cu experienţă. Îmi doresc ca Ţucudean să reuşească, aşa cum mi-am dorit şi în cazul lui Tamaş să reuşească şi să îşi revină după accidentare. Cel mai important e să ai meciuri în picioare şi am simţit-o pe pielea mea. Cînd nu joci, indiferent de vârstă şi valoare, meciurile îşi pun amprenta asupra ta. Depinde numai de el şi cei de la Steaua ştiu ce strategie vor folosi.”, a adăugat mijlocaşul echipei naţionale.

“A fost o perioadă în care transferurile se făceau invers, de la Steaua la Dinamo au venit Boştină, Opriţa. Se mai schimbă istoria. Tamaş şi Ţucudean sînt jucători care au plecat demult de la Dinamo, nu s-a făcut transferul direct. În perioada aceea, se făceau transferurile direct, de la Steaua la Dinamo.”, a mai spus Torje.

ADVERTISEMENT