Fotbal intern

S-a făcut! Bourceanu, prezentat oficial! Cît cîştigă la noua echipă

STEAUA. Update. Alexandru Bourceanu a semnat cu Arsenal Tula, echipă care evoluează în campionatul din Rusia, fiind prezentat oficial la noua sa echipă....
Sa facut Bourceanu prezentat oficial Cit cistiga la noua echipa

STEAUA. Update. Alexandru Bourceanu a semnat cu Arsenal Tula, echipă care evoluează în campionatul din Rusia, fiind prezentat oficial la noua sa echipă.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

STEAUA. Update. Alexandru Bourceanu a ajuns la un acord cu Arsenal Tula, echipă aflată pe penultimul loc al clasamentului din Rusia. FANATIK.RO a aflat că fostul mijlocaş al Stelei a semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi jumătate. El va cîştiga 600.000 de euro pe an!

………………………………………………….

STEAUA. Alexandru Bourceanu a rămas liber de contract, după ce a evoluat la vicecampioana României pînă la finalul anului 2016. Mijlocaşul a plecat în cursul zilei de astăzi în Rusia, fiind în negocieri avansate cu o echipă modestă din primul eşalon.

Pleacă gratis la ocupanta penultimului loc în Rusia!

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Bourceanu este în tratative cu Arsenal Tula, echipă aflată pe penultimul loc al clasamentului din Rusia. Fotbalistul nu a mai fost dorit la echipa roş-albastră de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor nu i-a oferit prelungirea înţelegerii fostului căpitan al echipei, iar acum mijlocaşul poate încasa o sumă de instalare şi un salariu mai mare de la viitorul său club. Oferta ruşilor este una consistentă, închizătorul urmînd să încaseze un salariu anual de minimum 300.000 de euro!

Plecarea în străinătate a jucătorului a fost anunţată pe reţelele de socializare şi de Anamaria Prodan, cea care îi reprezintă interesele. Ea a postat o fotografie cu Bourceanu, în avion, la care a ataşat un mesaj sugestiv, “Un nou început”, fără a preciza însă destinaţia exactă a fostului internaţional.