Fotbal intern

STEAUA. Au fost UMILIŢI în Ghencea! “Ne-au ameninţat!”

 ...
21.11.2014 | 00:07
STEAUA Au fost UMILITI in Ghencea Neau amenintat

 

UPDATE. Helmuth Duckadam a mărturisit că nu mai are de gînd să calce la nici un meci al Stelei din Ghencea chiar dacă roş-albaştrii vor reuşi să mai revină vreodată să joace pe acest stadion. ” Ar fi păcat ca jocuri ca Steaua – Dinamo să se dispute la Piteşti, sau Dinamo – Steaua pe Stefan cel Mare. Eu cred că pînă la urmă problema trebuie să se rezolve, pentru că oricum sîntem deja jenaţi şi sper să nu continuăm în această situaţie jenantă care s-a creat.

Eu am zis că nu mai calc pe stadionul din Ghencea, am fost dat afară de patru ori, mi-a ajuns. Eu am zis că nu mai merg pe stadionul Ghencea niciodată”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

Supărarea preşedintelui de imagine al campionilor esta mai veche, FANATIK.RO a prezentat încă din data 21 noiembrie 2014 un episod jenat care i-a avut ca actori principali pe Helmuth Duckadam şi Viorel Turcu chiar înaintea unui meci al roş-albaştrilor din Ghencea. Atunci cei doi nu au fost lăsaţi să intre pe arena Stelei deoarece nu fuseseră recunoscuţi de jandarmi şi de forţele de ordine, mai mult fiinda chiar ameninţaţi că vor fi conduşi la o secţie de poliţie.

––––––––––––––––––

STEAUA. Foştii fotbalişti ai Stelei, Helmuth Duckadam şi Viorel Turcu, nu au fost lăsaţi să intre în Ghencea de către jandarmi, la unul dintre meciurile roş-albaştrilor. Mai mult, cei doi au fost ameninţaţi că vor fi duşi la secţia de Poliţie, dacă mai comentează.

STEAUA. Helmuth Duckadam, fostul mare fotbalist al Stelei şi actualul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor, a dezvăluit, în direct la FANATIK SHOW, că în ultimul timp jandarmii au început să facă abuzuri din ce în ce mai mari, iar acest lucru l-a simţit pe pielea lui!

FANATIK.RO a aflat că şi fostul jucător al clubului din Ghencea, Viorel Turcu a păţit acelaşi lucru la un joc al Stelei de pe Ghencea! Şocant este că ultimul are picioarele amputate şi se deplasează cu ajutorul protezelor. Steaua joacă iar cu porţile închise în weekend, cu FC Braşov, după ultimele incidentele dintre fanii campionilor şi forţele de ordine.

“Este clar că nici suporterii nu sînt nişte sfinţi, dar şi jandarmii au început să sară calul şi au început în ultimul timp să facă abuzuri mult prea mari. Acest lucru l-am simţit pe pilea mea la unul dintre meciurile Stelei, atunci cînd împreună cu Viorel Turcu nu am fost lăsaţi să intrăm la stadion. Mai mult, mi s-a spus că dacă mai comentez o să fim duşi la o secţie de poliţie. În final, după vreo 25 de minute de parlamentări, am fost lăsaţi să intrăm”

jandarmi

STEAUA. “Nu îmi venea să cred ce ni se întîmplă”

FANATIK.RO  a luat legătura cu Viorel Turcu, iar acesta s-a confesat: Este adevărat ce ni s-a întîmplat. Am fost umiliţi în Ghencea. Eu obişnuiesc să merg des împreună cu Duckadam la meciuri, deoarece primesc invitaţii de la dînsul. Îmi aduc aminte că atunci mă duceam cu el la un meci al Stelei din de pe teren propriu şi din cauza faptului că eu merg mai încet, pentru că am proteze, am încercat să intrăm pe la poarta de la sere, să ajungem mai repede la tribuna oficială. Însă nu am fost lăsaţi să intrăm pe acolo şi am fost trimişi pe la o altă intrare, dar şi acolo am păţit la fel. Deşi Duckadam le explica jandarmilor cine sîntem, aceştia nu ne-au recunoscut. I-au spus lui Helmuth că nu putem să intrăm nici pe acolo, iar dacă mai comentăm, vom fi duşi la secţie. Eu înţeleg că pe mine poate nu mă recunoşteau, deşi am jucat şi eu la Steaua, dar totuşi, dacă nici pe Duckadam nu-l recunoşti, atunci e strigător la cer, nu? În cele din urmă, am fost lăsaţi să intrăm în stadion cu ajutorul unui poliţist care a venit la jandarmi şi le-a spus cine sîntem. Helmuth era un car de nervi, deoarece el trebuia să se ducă să dea şi interviuri la televiziuni, el era practic în timpul serviciului, cum se spune”.

viorel turcu

 

80 de partide a bifat Duckadam în tricoul Stelei, în patru sezoane, iar în 1986 a cîştigat Cupa Campionilor Europeni, actuala Liga Campionilor

28 de meciuri a jucat Viorel Turcu la Steaua, în două ediţii de campionat, 1982 şi 1986