Fotbal intern

Anunţul OFICIAL! Ce va fi Rădoi la Steaua! Ce i s-a impus

UPDATE / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE pe data de 5 iunie, Rădoi va ocupa funcţia de director sportiv şi va fi ajutat în startul carierei de tehnician de Massimo Pedrazzini,...
10.06.2015 | 00:11
Anuntul OFICIAL Ce va fi Radoi la Steaua Ce i sa impus

UPDATE / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE pe data de 5 iunie, Rădoi va ocupa funcţia de director sportiv şi va fi ajutat în startul carierei de tehnician de Massimo Pedrazzini, care va ocupa funcţia de antrenor principal. Acesta va fi sprijinit de Dică şi Opriţa, iar Marius Popa va îndeplini rolul antrenorului de portari la Steaua. Nikos Karydas şi Ciprian Prună se vor ocupa de pregătirea fizică a campionilor. Rădoi a aflat şi ce obiective are pentru următoarea perioadă.

“Căpitanul Stelei din deceniul trecut va ocupa funcţia de director sportiv şi va conduce un grup de tehnicieni format, printre alţii, din doi foşti jucători importanţi ai Stelei, Nicolae Dică şi Daniel Opriţa. Rădoi va fi ajutat în startul carierei de tehnician de Massimo Pedrazzini, care va ocupa funcţia de antrenor principal, acesta fiind sprijinit de secunzii Dică şi Opriţa. Marius Popa va îndeplini rolul antrenorului de portari la Steaua, în timp ce Nikos Karydas şi Ciprian Pruna se vor ocupa de pregatirea fizică a lotului.

Obiectivele lui Mirel Radoi, care a împlinit varsta de 34 de ani în luna martie, sînt acelea de a cuceri toate trofeele interne puse în joc (Super Cupa, Campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii), precum şi calificarea în grupele UEFA Champions League”, apare pe site-ul oficial al Stelei.

STEAUA. “Roş-albaştrii” au terminat vacanţa luni, atunci cînd s-au deplasat în primul cantonament al verii, la Braşov, la baza Forex. Mirel Rădoi a avut primul contact cu fotbaliştii din postura de antrenor al campioanei în cursul zilei de marţi.

Campionii au efectuat două antrenamente astăzi, iar lotul Stelei s-a completat cu Nicandro Breeveld şi Guilherme Sitya, cei doi au fost învoiţi de Mirel Rădoi pentru o zi. În primul antrenament aceştia s-au concentrat pe pregătirea fizică, iar în cursul după-amiezii au făcut execriţii de mobilitate şi au lucrat cu banda TRX. (VIDEO)

Cristi Tănase şi Lucian Filip s-au antrenat separat, cei doi fiind accidentaţi.