Fotbal intern

Steaua. Viitor decis la antrenament “Patronul a stabilit! N-am ce face”

STEAUA. Tergiversările în cazul transferurilor lui Denis Alibec şi William de Amorim au făcut ca trecerile celor doi la campioana României să nu se mai concretizeze....
15.07.2015 | 00:00
Steaua Viitor decis la antrenament Patronul a stabilit Nam ce face

STEAUA. Tergiversările în cazul transferurilor lui Denis Alibec şi William de Amorim au făcut ca trecerile celor doi la campioana României să nu se mai concretizeze.

STEAUA. Anunţul în privinţa rezultatului la negocieri între Steaua şi Astra Giurgiu a fost făcut de unul dintre oficialii formaţiei giurgiuvene.

“Cei doi fotbalişti rămîm angrenaţi în proiectele şi obiectivele pe care Astra le are în acest sezon.  Orice altă speculaţie legată de acest subiect nu îşi are rostul. Am vorbit cu patronul şi mi-a transmis că trebuie să avem grijă de jucătorii importanţi ai echipei pentru că avem nevoie de linişte şi performanţă”, a declarat Dani Coman, preşedintele executiv al Astrei.

Alibec şi Amorim, ignoraţi de conducere

STEAUA. Chiar dacă FANATIK.RO a ţinut la curent, în ultimele zile, suporterii celor două formaţii despre negocierile dintre Ioan Niculae şi Gigi Becali, celor doi fotbalişti nu li s-a comunicat nimic din partea conducerii pînă la antrenamentul de luni seară.

“Nici Alibec, nici De Amorim nu au fost sunaţi pînă în momentul în care Niculae şi Becali nu au ajung la un acord. Cel care le-a transmis jucătorilor că vor rămîne la Astra a fost tehnicianul echipei, Marius Şumudică”, au precizat sursele autorizate FANATIK.RO.

“Niculae a stabilit că nimeni nu pleacă”

STEAUA. Conform surselor din staff-ul echipei giurgiuvene, Şumudică i-a anunţat pe cei doi despre viitorul lor la şedinţa de pregătire! Înainte de a începe alergările, la marginea terenului, tehnicianul a adunat jucătorii special pentru anunţul în privinţa lui Alibec şi De Amorim.

“Ştiu că toţi vă întrebaţi ce se întîmplă cu cei doi fotbalişti. Am vorbit chiar azi cu Niculae şi s-a stabilit că nici Alibec, nici De Amorim nu vor pleca. Rămîneţi la echipă, eu nu am ce face nici dacă vă doreaţi să ajungeţi la Steaua. Nu s-a ajuns la nici un acord. Deci vreau să vă concentraţi şi să oferiţi totul pentru echipa asta”, a fost discursul antrenorului formaţiei giurgiuvene.