Fotbal intern

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte

STEAUA. Zilele lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a campioanei par numărate. Azi va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, iar şefii de la Şcoala de Antrenori au de gînd să...
27.07.2015 | 16:37
STEAUA Zi DECISIVA pentru Radoi Ce LOVITURA i se pregateste

STEAUA. Zilele lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a campioanei par numărate. Azi va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, iar şefii de la Şcoala de Antrenori au de gînd să ceară schimbarea unui alineat din regulament, care l-ar face pe Rădoi să fie un simplu spectator la meciuri.

STEAUA. Mirel Rădoi nu are licenţă Pro, dar lui Gigi Becali puţin i-a păsat de asta. L-a numit antrenor, şi gata. Dar pentru că regulamentele îi interzic să ocupe, oficial, funcţia, fostul căpitan al campioanei a devenit director sportiv! Astfel, Mirel are dreptul să stea pe bancă la meciuri, mai mult, chiar să dea indicaţii jucătorilor în timpul partidelor.

Rădoi, TĂVĂLIT de un stelist. “Nu e încă rege! Capul jos!” 

Exact acest lucru vrea să stopeze Dan Apolzan, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Astfel, Apolzan vrea să propună în şedinţa de azi, 27 iulie, modificarea articolului 59 / 3a din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice.

STEAUA. ”Numai o singură persoană este autorizată să dea instrucţiuni tehnice şi trebuie să revină la locul său după transmiterea instrucţiunilor”, este specificat la acel punct al regulamentului, astfel că indicaţii tehnice poate da oricine dintre cei şase oficiali ai echipei care au dreptul să stea pe banca de rezerve. Tocmai aici vrea Apolzan să intervină şi să ceară ca doar antrenorul (obligatoriu cu licenţă Pro) să aibă acest drept, nu şi directorul tehnic sau cel sportiv. Iar în cazul în care antrenorul ar fi eliminat, sarcinile acestuia să fie preluate de secund. Dacă cererea va avea avea sorţi de izbîndă, Mirel Rădoi nu va mai avea dreptul să dea indicaţii, în calitatea sa de director sportiv!

Ce-i transmite Şumudică lui Gigi despre Alibec şi De Amorim 

STEAUA. Arbitrii cu licenţă Pro fac scandal!

STEAUA. Zilele trecute, Dan Apolzan se destăinuia unor prieteni că s-a săturat să primească telefoane şi mesaje în care este criticat, din cauza faptului că Mirel Rădoi işi exercită atribuţii de antrenor. ”Este un precedent creat de regulament. Acolo nu se spune că doar antrenorul are voie să dea indicaţii, ci orice persoană oficială”, a mărturisit unul dintre oficialii Şcolii de Antrenori.

SHOW cu fanii: “Îi IAU pe Sănmărtean, Keşeru şi Szukala!”

STEAUA. Mai mult, cîţiva dintre cei care de curînd şi-au luat licenţele Pro s-au plîns de faptul că ei au făcut cursul care ţine aproape doi ani şi au cheltuit şi aproximativ 4.000 de euro. ”Nu se poate, regulile trebuie să fie pentru toţi. Am muncit, am studiat, am cheltuit şi nişte bani la cursuri de perfecţionare pentru a ajunge antrenor, dar văd că pentru unii lucrurile sînt mult mai simple. Nu e corect”, a spus unul dintre antrenori.

Italienii anunţă noua echipă a lui Chiricheş: “Semnează în 48 de ore!” 

Nu a avut curaj în cupele europene

STEAUA. Dacă în Liga 1 Mirel Rădoi nu întîmpină probleme, în cupele europene, finul lui Gigi Becali nu a riscat. Astfel, la meciurile cu Trencin, secundul Massimo Pedrazzini a fost antrenorul. Tot el a vorbit şi la conferinţa de presă. De altfel, UEFA a trimis un fax către FRF înaintea partidei, prin care anunţa că Steaua şi Mirel Rădoi riscă suspendare şi amendă, dacă va da indicaţii în timpul jocului din calitatea de director sportiv. 

8 ani a jucat Mirel Rădoi la Steaua, 2000-2008

12 goluri a înscris Rădoi pentru Steaua în cele 186 de meciuri