News

Ștefan Mandachi, omul care a construit un metru din Autostrada Moldovei, o nouă provocare în ziua votului! „15 minute. Ca să nu te victimizezi mai apoi patru ani!”

26.05.2019 | 16:17
Stefan Mandachi omul care a construit un metru din Autostrada Moldovei o noua provocare in ziua votului 15 minute Ca sa nu te victimizezi mai apoi patru ani

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a construit un metru din Autostrada Moldovei a lansat o nouă provocare în ziua votului! Acesta s-a adresat pe o rețea de socializare celor care încă nu s-au hotărât să meargă să-și exprime opțiunea la Europarlamentare și Referendum. Cu o cușmă pe cap, Mandachi a postat un clip în care merge, alături de câțiva prieteni, spre secția de votare. Mai mult de atât, acesta a transmis și un mesaj.

Ștefan Mandachi, omul care a construit un metru din Autostrada Moldovei, o nouă provocare în ziua votului!

„Provoacă trei pretenaşi! Trei telefoane, trei maşini pline! Apoi postează! Eu am dat trei telefoane şi am adunat 5 maşini. Atât! De data asta, NU mai sta 15 minute! Atât îţi ia să ajungi de acăsucă până la secţia de votare. 15 minute. Ca să nu te victimizezi mai apoi patru ani!”, a scris omul de afaceri și ideea lui a fost salutată imediat de internauți. Astfel, acesta a primit peste o mie de aprecieri în câteva minute.

Aproape toți utilizatorii îl felicită pentru iniţiativă. Mai mult, unul dintre ei îi și sugerează să sune mai mulţi prieteni, pentru că judeţul Suceava nu stă bine deloc la prezenţă. Un alt internaut comentează cu o poză din Londra, scriind că stă de ore la coadă, dar nu are de gând să renunţe. Sunt și fericiți – un român din Italia i-a scris că a reușit să voteze la Roma după 3 ore de stat la coadă în ploaie.

Cum a oprit România preț de 15 minute

De remarcat că  Ştefan Mandachi a fost iniţiatorul unui protest inedit declanşat din cauza lipsei autostrăzilor din Moldova. Acesta nu a ezitat și din banii lui a construit un metru de autostradă. Nu mai puţin de 3.8000 de lire sterline a plătit omul de afaceri (4.400 de euro sau 5.000 de dolari), pentru a semnala lipsa autostrăzilor din Moldova. Campania acestuia a durat aproximativ două săptămâni.

Lui Ştefan Mandachi i s-au alăturat români din ţară, dar şi din străinătate. Culmea, şi primari din alte zone ale ţării decât Moldova şi-au anunţat sprijinul, precum artişti şi alți oameni de afaceri. Astfel, la cererea lui Mandachi, pe 15 martie, timp de 15 minute, mai multe companii şi-au oprit activitatea în semn de protest.

 

 

Tags: