Fotbal intern

Adevărurile unuia dintre cei mai controversaţi fotbalişti de la Steaua! Episoadele “Beat în taxi” şi “Învineţit fără vină”, povestite cu lux de amănunt!

Muntenegreanul Stefan Nikolic, care a fost unul dintre cei mai controversaţi jucători trecuţi pe la FCSB, a detaliat celebra petrecere pe care a avut-o alături de Gabi Matei la finalul căreia au...
01.10.2017 | 13:08
Adevarurile unuia dintre cei mai controversati fotbalisti de la Steaua Episoadele Beat in taxi si Invinetit fara vina povestite cu lux de amanunt

Muntenegreanul Stefan Nikolic, care a fost unul dintre cei mai controversaţi jucători trecuţi pe la FCSB, a detaliat celebra petrecere pe care a avut-o alături de Gabi Matei la finalul căreia au apărut imaginile deja celebre din taxi şi a vorbit despre meciul contra fostei sale echipe. Stefan Nikolici, din Muntenegru, a revenit în luna iulie a acestui an în România, la Sepsi, şi acum se pregăteşte dă piept cu FCSB, fosta echipă, în meciul cu numărul 100 pentru el în toate competiţiile din ţara noastră.

“Ce pot spune, mă aştept la un meci frumos, doar întâlnim cea mai puternică echipă a Ligii 1.”, a declarat muntenegreanul Gazeta Sporturilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Nikolic, care a acumulat 74 de partide în tricoul Stelei, a trăit şi momente mai puţin frumoase la fosta echipă: “E adevărat. Dar sunt şi multe amintiri frumoase. Deci nu am motive de răzbunare. Ştiu ce am trăit acolo, a fost o perioadă bună a carierei mele”, susţine jucătorul controversat. Cât despre lupta pentru titlu, Nikolic ştie deja echipele care se vor duela la final de sezon”Cred că este evident că Steaua şi CFR Cluj vor merge cap la cap. Sunt cele mai bune echipe din România şi va fi o luptă care se va da până spre final…”

Nikolic: “La Steaua simţeam că umblu cu o cameră de luat vederi după mine!”

“Simţeam că umblu pe stradă 24 de ore pe zi cu o cameră în spate. Nu-mi dau seama de ce eram atât de interesant pentru presa tabloidă.”, a spus atacantul muntenegrean făcând referire la imaginile care au făcut înconjurul tabloidelor din România.

Atacantul muntenegrean a ajuns la FCSB în urmă cu şase ani, de la Poli Timişoara, şi se anunţa a fi un produs foarte bun de export, însă se simte foarte bine la noua sa echipă: “Avem o echipă bună şi putem urca mult în clasament. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, însă cred că putem mai mult de atât. Acum nu contează decât să avem baftă la meciul de azi şi cine e mai bun să câştige.”

După ce a înşirat echipele an de an, în această toamnă Nikolic s-a întors în Liga 1, la Sepsi Sf. Gheorghe şi este foarte mulţumit de atmosferă şi de colectivul pe care le-a găsit: “Nu mă aşteptam să fie atât de bine. E un colectiv frumos. Contează mult când te simţi apreciat şi eşti primit bine de conducere. Mă simt ca acasă aici.”

Stefan Nikolic susţine că a rămas prieten cu 3 foşti colegi de la FCSB: “Cum să nu, doar unul român însă. Cu Gabi Matei. Mai vorbesc şi cu Novak Martinovici şi Valentin Iliev.” Gabi Matei este şi colegul alături de care Nikolic a apărut în celebrele imagini în care vomita după o seară petrecută în club.

Jucătorul din Muntenegru s-a despărţit de Steaua după ce nu a reuşit să ajungă la un antrenament pe vremea în care Laurenţiu Reghecampf era tehticianul grupării roş-albastre: “Tot ziarele de cancan au scris şi asta. De data asta au avut dreptate. Mă distram, săream pe pat, iar pătura a acoperit colţul patului. N-am văzut când am sărit şi m-am lovit. E adevărat. L-am sunat pe Reghe şi i-am explicat… Tabloidele au minţit mult în alte cazuri despre mine. Simţeam că umblu pe stradă 24 de ore pe zi cu o cameră în spate. Nu-mi dau seama de ce eram atât de interesant pentru presa tabloidă.”

La Sepsi, Stefan Nikolic a evoluat de patru ori, fără nicio realizare notabilă. Stefan a mai evoluat pentru Kyzylorda, Radnik, Surdulica, CSKA, Incheon, Bruk-Bet Termalica.

Tags: