Sport

Știrile zilei din sport, joi, 7 aprilie. Calificare pentru Irina Bara în sferturile de finală de la WTA Bogota

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de joi, 7 aprilie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
07.04.2022 | 20:50
Stirile zilei din sport joi 7 aprilie Calificare pentru Irina Bara in sferturile de finala de la WTA Bogota
Știrile zilei din sport, joi, 7 aprilie. Calificare pentru Irina Bara în sferturile de finală de la WTA Bogota. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
07-04-2022
17:56

Calificare pentru Irina Bara în sferturile de finală de la WTA Bogota

Irina Bara s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Bogota, după un duel aprig contra Suzanei Lamens, scor 6-0, 0-6, 6-4. Irina s-a impus în fața jucătoarei din Olanda într-o oră și 40 de minute.

Românca va juca și la dublu în sferturile de finală, unde va face pereche cu Ekaterine Gorgodze (Georgia), împotriva perechii Aldila Sujiadi (Indonezia)-Astra Sharma (Australia).

07-04-2022
14:13

Dinamo Kiev a pierdut meciul cu Sporting Lisabona din Youth League

Noul stadion Giulești nu i-a purtat noroc echipei de U19 a lui Dinamo Kiev. Puștii clubului la care este antrenor Mircea Lucescu a fost învinsă de Sporting Lisabona U19, scor 1-2. Lusitanii au condus cu 2-0, prin „dubla” lui Diogo Cabral, din minutele 2 și 28.

Golul de onoare al ucrainenilor a fost marcat de Brazhko, dintr-un penalty transformat în minutul 49. În urma acestui rezultat, Dinamo Kiev U19 a ratat calificarea în sferturile de finală ale UEFA Youth League, acolo unde Sporting va da peste marea rivală din Portugalia, Benfica Lisabona U19, urmând ca învingătoarea să o înfrunte în semifinale pe Juventus.

 

07-04-2022
13:46

Sala Sporturilor din Constanța va purta numele gimnastei Simona Amânar

 Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a decis, împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului, ca Sala Sporturilor din oraș să fie redenumită în cinstea Simonei Amânar. O inițiativă primită cu mare bucurie de fosta gimnastă, triplă campioană olimpică (medaliată cu aur la două ediții ale Jocurilor Olimpice – Atlanta 1996 și Sydney 2000), de șase ori campioană mondială și dublă campioană europeană.

Este o onoare pentru mine ca Sala Sporturilor din Constanța să-mi poarte numele. Mulțumesc din suflet celor care s-au gândit la mine.

Înseamnă o recunoaștere a muncii și a rezultatelor obținute ca sportiv, dar și ca om. Mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în întreaga carieră și implicit constănțenilor, pe care i-am avut și îi am mereu în inima mea”, a reacționat Simona Amânar, citată de ziuadeconstanta.ro.

Născută în orașul de la malul Mării, dar stabilită împreună cu familia în Timișoara, aceasta este cadru universitar și membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ca reprezentant al sporturilor olimpice de vară. De asemenea, în 1997 i-a fost acordat titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța.

Irina Begu a eliminat-o în turul doi la Charleston pe australianca Ajla Tomljanovic

Irina Begu (numărul 66 WTA) a revenit în forță în acest sezon și a reușit să învingă în două seturi pe Ajla Tomljanovic (39 WTA), o jucătoare care i-a pus probleme și Simonei Halep.

Begu s-a calificat în turul trei al turneului de zgură de la Charleston, care se dispută în Statele Unite ale Americii, după 6-2, 6-3 cu australianca.

ADVERTISEMENT

Victoria jucătoarei noastre a fost una extrem de rapidă: o oră și 25 de minute, însă partida a fost oprită o perioadă lungă de timp, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pentru aproximativ două ore.

Mick Schumacher va pilota pe circuitul unde tatăl său a scris istorie: „Sunt nerăbdător să trăiesc propria mea experienţă în Formula 1 la Melbourne”

Pilotul echipei Haas, Mick Schumacher a vorbit extrem de emoționat înainte de cursa de pe circuitul din Australia:„Sunt nerăbdător, abia aştept să cunosc circuitul şi oraşul. Am venit aici cu tatăl meu şi l-am văzut concurând la Melbourne. A fost super şi acum sunt nerăbdător să conduc eu însumi aici şi trăiesc propria mea experienţă în Formula 1 în Australia”.

ADVERTISEMENT

Michael Schumacher a reușit să câștige de patru ori cursa de la Melbourne în anii 2000 și a stabilit un record de tur de ciurcuit care este încă în picioare de 18 ani!

Tags: