LIVE Actualizat 17-07-2021
20:38

Știrile zilei din sport, sâmbătă 17 iulie. Mbappe, dat de gol? „S-a înțeles cu noua echipă”

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de sâmbătă, 17 iulie.
Stirile zilei din sport sambata 17 iulie Mbappe dat de gol Sa inteles cu noua echipa
ADVERTISEMENT
17-07-2021
20:38

Un personaj cunoscut din Franța anunță transferul verii: „Mbappe se duce la Real Madrid”

Deși PSG nici nu concepe să-l piardă în această vară, Kylian Mbappe este din ce în ce mai aproape de Real Madrid. Bun prieten cu Benzema, Mohamed Henni dă ca sigură trecerea starului francez pe Santiago Bernabeu.

Am știrea anului! O sursă extrem de apropiată de Mbappe mi-a spus vestea pe care o așteptau toți. Mbappe se duce la Real Madrid.

Transferul va fi anunțat în ultima săptămână a ferestrei de mercato. Totul a fost stabilit, acum înțeleg de ce Real nu a mutat spectaculos în această vară”, susține vloggerul din Hexagon.

17-07-2021
16:25

Max Verstappen, câştigător în primul sprint din Formula 1

Max Verstappen a câştigat primul sprint din istoria Formulei 1. Pe circuitul de la Silverstone, piloţii din Marele Circ au parcurs o cursă de sprint, care a stabilit grila de pornire în Marele Premiul al Marii Britanii, de duminică, 18 iulie.

În urma acestei mini-victorii, Verstappen a câştigat 3 puncte, cu unul mai mult decât Lewis Hamilton, care a venit pe 2. Astfel, în clasamentul general, Verstappen şi-a mărit avansul la 33 de puncte şi, mai mult, va porni de pe prima poziţia în cursa de duminică.

Verstappen, care a plecat de pe locul secund în cursa de sprint, a reuşit să îl depăşească pe rivalul Hamilton încă din primul tur. 

17-07-2021
15:47

Ianis Hagi a jucat mai bine de o oră în meciul test cu Arsenal

Internaționalul român Ianis Hagi a fost titular în meciul Rangers – Arsenal, primul din cele două amicale incluse în evenimentele anivarsare ale campioanei Scoției din această vară. Hagi a fost trimis în teren încă din primul minut, semn că amangerul Steven Gerrard îl consideră om de bază la Rangers.

Campioana din Scottish Premiership a remizat, scor 2-2, cu Arsenal, iar Hagi a fost printre jucătorii care s-au remarcat. A construit prima fază de gol a meciului, dar pasa lui a fost respinsă în ultimul moment din fața porții. 

La sfârșitul săptămânii viitoare Rangers o va întâlni pe Real Madrid, în cel mai tare meci test al acestei veri în care campioana Scoției aniversează 150 de ani de existență. Trupa lui Ianis Hagi va evolua în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și are ca obiectiv calificarea în faza grupelor.  

17-07-2021
13:43

Transferuri de marcă la Corvinul Hunedoara. Laurențiu Buș și brazilianul Jairo vor evolua în Liga a treia

Pentru că își dorește să atace promovarea în Liga a doua încă din acest sezon, noua conducere a echipei FC Corvinul, în frunte cu președintele Ioan Andone, a oficializat câteva transferuri extrem de interesante.

Este vorba despre Laurențiu Buș, Andrei Herghelegiu, Alexandru Mogoș dar și Jairo Rodrigues, un brazilian experimentat care evoluează în centrul apărării și ar putea, conform lui Bogdan Apostu, să evolueze fără probleme pe prima scenă a fotbalului românesc.

Mogoș a fost luat în coproprietate cu Entella, din Italia. Buș a fost și el de acord să vină alături de noi, la fel ca și Herghelegiu.

Surpriza cea mare o reprezintă acest Jairo, un brazilian foarte bun, fundaș central, care ar face față fără probleme și în Liga 1” a declarat agentul care a intermediat toate aceste mutări.

17-07-2021
12:23

Mauro Icardi, dorit de Massimiliano Allegri la Juventus

Se conturează încă o „trădare” în fotbalul european. Intrat într-un con de umbră la PSG, Mario Icardi s-ar putea întoarce în Serie A, chiar la rivala fostei sale echipe.

Potrivit footmercato.net, starul argentinian s-a arătat dispus să evolueze din sezonul viitor în atacul celor de la Juventus, alături de Cristiano Ronaldo. O variantă care este și pe placul tehnicianului Massimiliano Allegri, având în vedere că acesta le-a solicitat oficialilor „Bătrânei Doamne” să insiste pentru transfer.

17-07-2021
11:14

Tecău şi Krawietz, calificaţi în finala turneului de dublu de la Hamburg

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz, cap de serie numărul 1, s-a calificat în ultimul act al turneului de 500 de puncte de la Hamburg, cu premii în valoare de 1,16 milioane de euro.

Tecău şi Krawietz s-au impus în penultimul act în fața cuplului Jamie Cerretani/Hans Verdugo Hach (SUA/Mexic), în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Pentru trofeu, Horia Tecău şi Kevin Krawietz se vor duela cu tandemul format din Tim Puetz și Michael Venus (Germania/Noua Zeelandă).

17-07-2021
08:48

Brigadă din Franţa la meciul Lincoln Red Imps - CFR Cluj

Partida Lincoln Red Imps – CFR Cluj, care se va juca, marţi, de la ora 19.00, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condus de o brigadă din Franţa, avându-l la centru pe Delajod Willy.

Willy va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Mehdi Rahmouni şi Erwan Finjean. Rolul celui de-al patrulea oficial la partida din Gibraltar va fi îndeplinit de  Thomas Leonard.

Returul va avea loc pe 28 iulie, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Gruia, de la ora 20:30.

17-07-2021
07:30

Arsenal a transferat un apărător de 23 de ani de la Brighton

Presa din Anglia anunță că oficialii cluburilor Arsenal și Brighton and Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaționalului de 23 de ani Ben White, la gruparea din nordul Londrei.

Conform jurnaliștilor de la The Athletic, respectiv Sky Sports, suma de transfer este de 50 de milioane de lire sterine (aproximativ 58 de milioane de euro, ceea ce îl transformă pe White în al treilea cel mai scump transfer din istoria ”tunarilor”, după Pepe, adus de la Lille pentru 80 de milioane de euro și Aubameyang, pentru care Arsenal a plătit 63,75 milioane de euro celor de la Dortmund.

Ben White evoluează apărător central și a fost titular de drept în ultimele două sezoane în care a bifat 46 de meciuri pentru Leeds, respectiv 36 pentru Brighton.

17-07-2021
07:20

Artur Melo a fost operat și ratează startul noului sezon

Juventus Torino a anunțată că mijlocașul brazilian Artur Melo a suferit o intervenție chirurgicală și va absenta cel puțin trei luni. Asta înseamnă că fotbalistul de 24 de ani va rata startul noului sezon, programat, în Serie A, pe 22 august.

”Operaţia s-a desfăşurat cu succes. Durata absenţei este de circa trei luni”, a anunţat Juventus, fără să ofere detalii suplimentare despre afecțiunea de care suferea brazilianul.

Melo a ajuns la Juventus în vara anului 2020, de la Barcelona, italienii plătind aproximativ 70 de milioane de euro pentru achiziția lui.  

Timea Bacsinszky se retrage din tenis

Jucătoarea elvețiană Timea Bacsinszky a anunțat că nu va mai juca în circuitul profesionist de tenis. Sportiva cu origini românești are 32 de ani și a cucerit în carieră patru titluri WTA.

”18 ani mi-am consacrat tenisului. A venit momentul să întorc pagina şi să scriu noi povești, sper că la fel de intense”, a scris Timea Bacsinszky pe rețelele de socializare, anunțându-și retragerea.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună clasare a elvețiencei a fost locul 9 în ierarhia WTA. Aceasta are în palmares și două finale la Roland Garros, dar și o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Rio.