LIVE

Știrile zilei din sport, sâmbătă, 25 septembrie. Tragedie în Moto GP. Vărul celebrului Maverick Vinales și-a pierdut viața în timpul cursei Supersport 300

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri sportive ale zilei de sâmbătă, 25 septembrie.
25.09.2021 | 16:15
Stirile zilei din sport sambata 25 septembrie Tragedie in Moto GP Varul celebrului Maverick Vinales sia pierdut viata in timpul cursei Supersport 300
ADVERTISEMENT

Barcelona a transferat noua „perlă” a fotbalului din Turcia

Chiar dacă este măcinată de probleme financiare din cauza managementului dezastruos al fostului președinte Josep Maria Bartomeu, Barcelona continuă să investească în viitor. Tocmai a fost anunțat oficial transferul lui Emre Demir, de la Kayserispor, în schimbul a 2 milioane de euro.

La cei 17 ani ai săi, mijlocașul ofensiv de picior stâng este considerat copilul minune al fotbalului din Turcia, unde a doborât record după record. Spre exemplu, grație golului înscris în 2019, împotriva celor de la Genclerbirligi, acesta a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Superligii.

ADVERTISEMENT

Pentru început, se va alătura Barcelonei B, dar catalanii se așteaptă ca până în 2027, când expiră contractul pe care l-a semnat, să devină un om de bază în angrenajul echipei mari. Acesta este și motivul pentru care i-au introdus o clauză de reziliere de 400 milioane de euro.