Sport

Știrile zilei din sport, vineri 18 iunie. Florin Andone, aproape de o revenire în La Liga

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de vineri, 18 iunie.
18.06.2021 | 18:30
Stirile zilei din sport vineri 18 iunie Florin Andone aproape de o revenire in La Liga
ADVERTISEMENT

Dominic Thiem nu va participa la Jocurile Olimpice: „Nu mă simt pregătit să joc la cel mai înalt nivel”

Dominic Thiem nu va lua parte la Jocurile Olimpice din această vară. Anunțul a fost făcut chiar de el, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

„Am o veste tristă de împărtășit. După ce am discutat cu echipa mea și am analizat situația, am luat decizia foarte dificilă de a mă retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, la fel ca pentru orice sportiv, să particip la Olimpiadă și să-mi reprezint țara este o onoare imensă și asta face decizia și mai grea. Cu toate acestea, 2021 nu a început așa cum mă așteptam și nu mă simt pregătit să joc la cel mai înalt nivel la Tokyo.

În ultimele două săptămâni m-am antrenat din greu și deja îmi îmbunătățesc condiția fizică și concentrarea, ușor, ușor. Obiectivul meu este să lucrez din greu săptămânile acestea, să dau tot ce pot la Wimbledon și să continui să mă antrenez și să-mi apăr titlul la US Open.

ADVERTISEMENT

Urez echipei Austriei de la Tokyo numai bine. Sunt tânăr și sper să joc pentru Austria la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024”, a transmis austriacul de 27 de ani, ocupant al locului 5 în clasamentul ATP.

Tags: