Fotbal intern

URMAŞUL lui IL LUCE la Şahtar e un antrenor ROM N

Flavius Stoican a fost curtat insistent de Al Raed în ultimele zile, însă în cele din urmă antrenorul a renunţat la gîndul de a merge în ţările arabe, alegînd să continue munca la Dinamo....
27.09.2014 | 00:02
URMASUL lui IL LUCE la Sahtar e un antrenor ROM N

Flavius Stoican a fost curtat insistent de Al Raed în ultimele zile, însă în cele din urmă antrenorul a renunţat la gîndul de a merge în ţările arabe, alegînd să continue munca la Dinamo. FANATIK.RO a aflat că Stoican este monitorizat cu atenţie de conducerea lui Şahtar Doneţk!

Ademenit de saudiţi cu 23.000 de dolari pe lună, Flavius Stoican a semnat un precontract cu Al Raed, dar în cele din urmă antrenorul lui Dinamo a ales să continue munca în “Ştefan cel Mare”, datorită continuităţii în rezultate pe banca dinamoviştilor. Pe lîngă acest fapt, FANATIK.RO a aflat şi faptul că tehnicianul lui Dinamo ţinteşte mai sus şi speră ca din vară, în cazul în care lucrurile merg cel puţin la fel de bine din punct vedere profesional, să prindă un contract şi mai consistent. Eventual, acesta să fie în Ucraina, acolo unde Flavius Stoican are relaţii foarte bune după experienţa pe care a trăit-o ca jucător al lui Şahtar Doneţk şi Metalist Harkov.

2007_07_06_stoican2

Stoican a jucat la Şahtar între 2003 şi 2007

Flavius Stoican a jucat pentru echipa antrenată de Mircea Lucescu între 2003 şi 2007, iar Rinat Ahmetov, patronul clubului, l-a apreciat încă din acea perioadă foarte mult din punct de vedere profesional, dar şi uman. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, conducerea gigantului ucrainean îl monitorizează cu mare atenţie pe antrenorul Stoican, iar informaţiile strînse pînă acum despre acesta sînt menite să-i determine pe cei din staff-ul administrativ să-l ia serios în considerare pe Flavius Stoican pentru a pregăti Şahtarul în viitor. El este privit practic ca un continuator potrivit al muncii pe care mentorul său, Mircea Lucescu, a desfăşurat-o la Doneţk în ultimii zece ani, mai ales dacă în prealabil îşi va face “ucenicia” la un alt club din prima ligă a Ucrainei.

1345546920_14055500_FitNoMargin_364x273

“În doi ani l-am putea vedea la Şahtar!”

Ipoteza este confirmată chiar de omul care l-a dus pe Flavius Stoican la Şahtar în 2003, impresarul Arcadie Zaporojanu. “Flavius s-a gîndit că nu are rost să rişte acum, să plece în mijlocul campionatului din România, fiindcă şi-ar fi închis porţile în România. Nici oferta nu era una uriaşă. El ştie că dacă face o trabă bună la Dinamo, în vară poate prinde ceva mult mai consistent financiar şi chiar în Ucraina. El este văzut foarte bine de cei de la Şahtar şi îl monitorizează, sînt încîntaţi de rezultatele sale şi îl au în vedere pentru viitor. Oficialii lui Şahtar se interesează mereu despre modul în care Flavius se comportă la meciuri, despre relaţia pe care o are cu jucătorii şi orice amănunt posibil”, a declarat Arcadie Zaporojanu pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (27.03.2014)

“Am lăsat loc de <<Bună ziua!>> la Doneţk!”

Contactat de FANATIK.RO, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre această variantă, chiar dacă momentan nu vrea să se gîndească prea departe. “Am lăsat loc de bună ziua după ce am plecat de la Doneţk, asta este sigur. Că ei mă monitorizează, eu nu ştiu, am vorbit cu cineva de acolo în urmă cu aproximativ un an. Oricum mai am mult de muncă pînă să ajung la un asemenea club. Dar ar fi o mare onoare!”, a explicat Stoican.

48 meciuri a jucat Flavius Stoican pentru Şahtar Doneţk în prima ligă a Ucrainei, marcînd şi un gol

41 de meciuri oficiale ca antrenor al lui Dinamo a adunat pînă acum Flavius Stoican, dintre acestea 23 fiind victorii

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!