Cele mai citite

Obiectiv îndrăzneţ pentru Jocurile Olimpice din 2022! ”Vreau medalie la Beijing”

Raluca Strămăturaru a obţinut cel mai bun rezultat al delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, locul 7 în proba individuală de sanie.
27.02.2018 | 14:18
Obiectiv îndrăzneţ pentru Jocurile Olimpice din 2022! ”Vreau medalie la Beijing”
ADVERTISEMENT

Deşi ajunsă la 32 de ani, sportiva născută în Sinaia nu se gândeşte la retragere şi a declarat la revenirea în ţară că şi-a stabilit un obiectiv îndrăzneţ pentru Jocurile Olimpice din 2022, care vor avea la Beijing.

”Pot să spun că ne doream foarte mult un loc bun. Obiectivul nostru a fost mai mult decât îndeplinit, pentru că obiectivul era locul 15. S-a întâmplat să fie locul 7, mi-am dorit să fac patru manşe curate care m-au ajutat să am şi rezultatul foarte bun. Pot să spun că am fost foarte fericită că am reuşit să fac manşele curate cum mi-am dorit, antrenamentele au mers foarte bine şi asta ne-a dat încredere pentru concurs. Nu cred că e prea mult să ne gândim la o medalie, am spus şi la plecare că dacă nu vom reuşi acum să câştigăm o medalie sunt sigură că la următoarea ediţie vom reuşi să punem obiectiv o medalie. Eu sper la o medalie la următoarele jocuri olimpice, poate fi şi acesta obiectivul”, a spus Strămăturaru, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

Strămăturaru a făcut parte şi din ştafeta de sanie

Raluca Strămăturaru spune că rezultatul obţinut la Pyeongchang va ajuta sporturile de iarnă să fie mai mult în atenţia publicului românesc: “Acest rezultat nu face decât să ne bucure pentru că oamenii vorbesc despre sporturile de iarnă, ceea ce înainte nu prea se întâmpla. Lumea ştie acum cam ce înseamnă sania, bobul, skeletonul şi restul sporturilor de iarnă şi sperăm să fie un plus pentru noi. Vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de noi şi sperăm să fie în continuare”.

Raluca Strămăturaru a reuşit performanţa carierei la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang: locul 7 la sanie. Strămăturaru a făcut parte şi din ştafeta de sanie care a ocupat locul 10, alături de Valentin Creţu, Cosmin Eugen Atodiresei şi Ştefan Musei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri