Fotbal intern

Destinaţie inedită pentru un fost jucător al Craiovei. Cu cine a semnat

Un fost fotbalist din Liga I a ajuns în campionatul Coreei de Sud, atras de mirajul banilor care se învârt în întrecerea asiatică. Danijel Subotic este un "globe-trotter" al fotbalului, fiind...
11.07.2017 | 18:06
Destinatie inedita pentru un fost jucator al Craiovei Cu cine a semnat

Un fost fotbalist din Liga I a ajuns în campionatul Coreei de Sud, atras de mirajul banilor care se învârt în întrecerea asiatică. Danijel Subotic este un “globe-trotter” al fotbalului, fiind deja la a zecea formaţie la care evoluează în carieră. Până şi originile sale poartă această amprentă, Subotic fiind născut la Zagreb, familia sa fiind originară din Bosnia şi Herţegovina, iar ţara sa adoptivă fiind Elveţia.

Impresarul Anamaria Prodan a perfectat marţi mutarea atacantului de la echipa de primă ligă din Azerbaidjan, FK Qäbälä, la gruparea coreeană FC Ulsan Hyunday. Jucătorul de 28 de ani, fost component al echipei naţionale de fotbal U19 a Elveţiei a jucat în 2011 la Universitatea Craiova, pentru care a înscris 5 goluri în 16 meciuri, iar în sezonul imediar următor la ASA Tg. Mureş, la care a reuşit două goluri în 14 partide.

Subotic a debutat în Liga 1 contra Stelei

Subotic a debutat pentru Universitatea Craiova în Liga I pe 27 februarie 2011 într-un meci pierdut împotriva echipei Steaua Bucureşti şi a înscris primul gol pe data de 20 martie 2011, în partida contra formaţiei FC Astra Ploieşti. Elveţianul a mai evoluat doi ani în campionatul Republicii Moldova, la Sheriff Tiraspol, după care a ajuns în Azerbaidjan la Qabala, unde a fost coleg cu fostul dinamovist Cristi Pulhac.

Danijel Subotic a fost protagonistul unui scandal acum câţina ani, după ce nu s-a despărţit în termenii cei mai buni de cea care urma să devină iubita lui Gabi Torje. În acest moment, elveţianul este cotat la suma de un milion de euro de site-ul transfermark.de.