Fotbal intern

Subotic, ratare uluitoare în Dacia Unirea Brăila – Dinamo, din Cupa României

25.09.2018 | 23:11
Subotic ratare uluitoare in Dacia Unirea Braila  Dinamo din Cupa Romaniei

Danijel Subotic a fost protagonistul unei ratări uluitoare în partida Dacia Unirea Brăila – Dinamo, din şaisprezcimile Cupei României. Jucătorul venit în Ştefan cel Mare la începutul acestui sezon s-a opus unui gol ca şi făcut de Dan Nistor, iar momentul a fost unul demn de cascadorii râsului.

În minutul 41 al meciului de la Galați, Dan Nistor a primit mingea în careul celor de la Dacia Unirea Brăila, după care a driblat doi dintre jucătorii antrenați de Florentin Petre, apoi a intrat în unghi și a șutat. Atunci a intervenit Danijel Subotic, jucător care se afla la un metru de linia porții, și a pus latul la o minge care ar fi intrat oricum în poarta lui Avram.

Ratare uimitoare a lui Subotic în Dacia Unirea Brăila – Dinamo

Numai că intervenția dinamovistului a schimbat total traiectoria balonului, care s-a dus diect în bara transversală, stârnind ropote de amuzament în tribune și nervi în rândul colegilor săi. A fost de-a dreptul o ratare monumentală ( vezi VIDEO aici).

Și ghinionul lui Danijel Subotic nu s-a oprit aici. În minutul 55 al confruntării, Deian Sorescu a primit o minge din partea stângă, pe care a trecut-o peste un adversar, apoi a pasat la Subotic, care er singur în centrul careului gazdelor. Jucătorul lui Claudiu Niculescu a pus din nou latul, iar mingea s-a dus slab către poarta lui Avram, iar goalkeeperul a reţinut balonul fără probleme.

Subotic, ratare uluitoare în Dacia Unirea Brăila - Dinamo, din Cupa României. Danijel Subotic în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 14 septembrie 2018.
Subotic, ratare uluitoare în Dacia Unirea Brăila – Dinamo, din Cupa României. Danijel Subotic în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano

 

Tags: