Fotbal intern

Suma derizorie pentru care Dinamo şi-a vândut în Polonia jucătorul cu două goluri marcate în acest sezon. EXCLUSIV

16.08.2019 | 12:02
Suma derizorie pentru care Dinamo sia vandut in Polonia jucatorul cu doua goluri marcate in acest sezon EXCLUSIV

Ionuț Negoiță vinde jucători de perspectivă pe sume derizorii! Este vorba despre Mihai Neicuțescu, fotbalist în care ”câinii” nu au avut niciodată încredere deși a fost golgheterul echipei Under 19 când era antrenat de Bratu, cu peste 30 de goluri înscrise pe vremea când avea 18 ani. A fost împrumutat în două rânduri la Chindia Târgoviște, iar în acest moment are 2 reușite în Liga 1, dintre care una a fost aleasă drept cea mai frumoasă a etapei 1 din Casa Pariurilor Ligii 1, cea cu Gaz Metan Mediaș.

Mihai Neicuţescu, vândut la “lichidare de stoc” în Polonia

Nici de această dată cei de la Dinamo nu au fost impresionați și n-au considerat că merită să rămână în Ștefan cel Mare. L-au adus săptămâna trecută, cu chiu, cu vai, de la Chindia Târgoviște, dar îl vor vinde săptămâna viitoare în Polonia. De aceea el nu a jucat cu Poli Iași și nu va fi în lot nici vineri cu dâmbovițenii. Pentru că regulamentele UEFA nu permit să joci într-un sezon la mai mult de două cluburi!

Doar 120.000 de euro vor primi ”câinii” de la LKS Lodz, formația nou-promovată în campionatul Poloniei. Dar nu toți banii vor ajunge în conturile clubului din Ștefan cel Mare. Chindia Târgoviște are 10% dintr-un eventual transfer al atacantului.

Fanii dinamoviști au sperat odată cu reîntoarcerea lui că Neicuțescu va primi mai multe șanse și, alături de Andreas Mihaiu, vor pune umerii pentru a redresa echipa care are patru înfrângeri în primele cinci etape din Liga 1 și este în acest moment pe locul 11, la egalitate de puncte cu Hermannstadt și Clinceni, ultima fiind pe loc retrogradabil. Dar Negoiță vinde tot la prețuri de tarabă, fiind disperat să facă rost de bani.

120.000 de euro ar fi o sumă importantă pentru Negoiță, dar una de nimic pentru un club care se respectă. Dar afaceristul de la Rin este disperat să facă rost de bani. Mai ales că în acest moment jucătorii sunt neplătiți de 2 luni.

Mihai Neicuțescu, între Răuță și Ricardo Grigore, la antrenamentul de joi, când au fost vizitați de unul dintre sponsorii echipei, Torry Batmani