Fotbal intern

MEGA scandal Chirilă – Şumi! “Frustrat” vs “Bufon lăutar”

UPDATE 20:13 / Ionuţ Chirilă a ţinut să îi răspundă lui Marius Şumudică prin intermediul FANATIK.RO, ironizînd gusturile muzicale ale actualului tehnician al Concordiei Chiajna....
04.08.2014 | 20:15
MEGA scandal Chirila  Sumi Frustrat vs Bufon lautar

UPDATE 20:13 / Ionuţ Chirilă a ţinut să îi răspundă lui Marius Şumudică prin intermediul FANATIK.RO, ironizînd gusturile muzicale ale actualului tehnician al Concordiei Chiajna.

“Îi reamintesc “bufonului fotbalului românesc”, autointitulat printre altele şi antrenor, că mi se datorează în exclusivitate (Chiajna în prima ligă) faptul că el are posibilitatea să mîzgălească peisajul fotbalului românesc, bîjbîind cu noţiunea de antrenor prin divizia naţională. 

Îi reamintesc totodată “bufonului fotbalului românesc” că, împreună cu jucătorii pe care îi jigneşte în continuare, i-am lasat o echipă cu media de vîrstă de 22-23 de ani pe locul nouă în divizia naţională pentru ca el să o distrugă ducînd-o pe locul 14 la un singur punct de retrogradare, cu această “performanţă” reuşind să ducă în deficit visteria clubului cu 600.000 de euro, bani ce reprezentau diferenţa de locuri din drepturile de televiziune. 

“Bufonul” şi-a ascuns neputinţa profesională zdrobind grupul frumos (prin argumentul penibil al lipsei de experienţă) al jucătorilor de 22-23 de ani (care, culmea, demonstraseră că funcţionează şi fac performanţă) şi înlocuirea lor cu 15 jucători aduşi fără nici un criteriu profesional sau o filozofie realistă de joc, cu vîrste de la 28 de ani în sus. Ştiindu-se că obiectul unor transferuri profitabile îl fac jucătorii pînă în 26 de ani. 

Nu în ultimul rînd vreau să-i spun acestui lăutar cu chip exotic ca în timp ce eu am avut onoarea să stau la aceeaşi masă cu Arsene Wenger, Claudio Ranieri sau Cesare Prandelli, purtînd dialoguri extrem de interesante, el îi cunoaşte doar din poze, iar ca să înveţe să scrie doar numele restaurantelor unde iau prînzul sau cinez cu aceşti giganţi ai fotbalului mondial îi trebuie vreo două zile şi trei pixuri! În final fac un apel la toţi oamenii de bună credinţă. 

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Daţi înapoi live-ul Amaliei Iovanov de la sfîrşitul partidei cu Astra, puneţi-i lui Şumudică un acordeon pe burtă şi faceţi un montaj cu toate încercarile de-a lungul timpului de a ucide limba romană a acestui personaj.

Atunci cu siguranţă veţi avea răspunsul corect al întrebării: «De ce a ajuns pînă la acest nivel de degradare morală şi profesională fotbalul românesc!»”

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Războiul dintre Marius Şumudică şi Ionuţ Chirilă este departe de a fi încheiat. După ce Concordia a învins Oţelul, fostul tehnician al ilfovenilor l-a ironizat pe actualul antrenor al Chiajnei, pe care l-a sfătuit să le mulţumească în genunchi lui Purece, Serediuc şi Roşu, fotbalişti decisivi în partida contra gălăţenilor.

Replica lui Şumudică nu a întîrziat să apară. Tehnicianul Concordiei a dat de pămînt cu Chirilă, pe care l-a sfătuit să ia legătura cu Arsene Wenger pentru a parafa transferul lui Onduku la Arsenal.

“Nu se poate debarasa de anii 90, tot timpul a fost frustrat că nu a putut să stea pe banca lui Dinamo. Probabil şi peste 20 de ani va vorbi tot despre această extraordinară echipă a Chiajnei. Eu am luat echipa după opt insuccese şi am cîştigat imediat.

El impresaria 80 la sută din echipa pe care eu am antrenat-o. Aşa vestită era Chiajna de anul trecut că jucătorii nu au angajamente în acest moment. Îl compătimesc, pentru că n-are contract. El în momentul de faţă îl antrenează pe Bambara prin parcuri.

Să ia legătura foarte repede cu Arsene Wenger de la Arsenal fiindcă l-a căutat pe Onduku. N-avea atacant pentru meciul cu Monaco şi a sunat la noi la club să întrebe de el”, a spus Şumudică la Dolce.

ionut-Chirila-chiajna-800x6001-660x400

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: