Fotbal international

Şumudică, ce gest! A invitat la antrenament un puşti în scaun cu rotile

09.07.2018 | 20:18
Sumudica ce gest A invitat la antrenament un pusti in scaun cu rotile
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a fost autorul unui gest deosebit de emoţionant în timpul antrenamentului noii sale echipe, Al Shabab. Tehnicianul român, care vrea să îşi creeze o relaţie cât mai bună nu numai cu jucătorii, dar şi cu suporterii echipei din campionatul Arabiei Saudite, i-a impresionat pe cei prezenţi prin faptul că a chemat să asiste la antrenament un puşti aflat în scaun cu rotile.

A fost un gest bine primit nu numai de suporterii care asistau la şedinţa de pregătire, dar şi de propriii jucători, care au copiat din atitudinea antrenorului lor şi la finalul antrenamentului au mers la copil, pentru a-i oferi autografe. Puştiul a fost extrem de emoţionat de modul în care a fost primit de antrenorul român şi de jucători, dar mai ales pentru faptul că a fost invitat să asiste la antrenament de la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Şumudică, ce gest! Jucătorii i-au urmat exemplul

Marius Şumudică a părăsit la finalul sezonului anterior echipa din Turcia Kayserispor, cu care s-a bătut multă vreme pentru un loc în Europa League, dar a încheiat pe poziţia a opta, una net superioară precedenţilor ani, în care turcii luptau din greu pentru supravieţuire. La Kayseri Şumudică a avut mai mulţi jucători din Liga 1, în frunte cu Silviu Lung junior şi Cristi Săpunaru, dar şi William de Amorim, Fernando Boldrin sau Thiago Lopes au fost sub comanda sa.

Șumudică, ce gest! A invitat la antrenament un puști în scaun cu rotile.Vrea să aibă o relaţie bună cu faniiŞumi era aşteptat să continue în Turcia şi să semneze cu o echipă care va juca în Europa League, după ce a câştigat Cupa: Akhişar Beledyespor, dar în dimineaţa zilei în care urma să devină acolo antrenor a primit un telefon şi a decis să vireze spre Arabia Saudită. I-a adus deja la echipă pe Valerică Găman şi Constantin Budescu şi se află în discuţii pentru Denis Alibec.

ADVERTISEMENT