Fotbal intern

Şumudică îl transferă pe Denis Alibec! Becali: “Aşa am convenit”

14.07.2018 | 11:55
Sumudica il transfera pe Denis Alibec Becali Asa am convenit

Şumudică îl transferă pe Denis Alibec la Al Shabab, după ce a mai adus alţi doi jucători români. Gigi Becali a anunţat că aşa s-a înţeles cu antrenorul român, acesta având nevoie de un atacant la echipă.

Valerică Găman şi Constantin Budescu sunt cei mai noi jucători ai lui Marius Şumudică, iar patronul de la FCSB este de părere că în scurt timp îi va urma şi capriciosul Denis Alibec:

Şumudică îl transferă pe Denis Alibec

“Eu cred că se va duce la Șumudică. Așa cred, așa am convenit. Ei caută un atacant, iar Șumudică îl vrea pe Alibec. Ei propun și Șumudică refuză, îl vrea pe el. Se pregătește de unul singur. Nu mai, la revedere! Ce facem? Riscăm o echipă întreagă și o tradiție de atâția ani pentru un singur jucător? Ce a fost, a fost! Am greșit. Cea mai mare greșeală a fost lăcomia de bani. Că lasă că-l vând, că-l salvez. Trebuia atunci când au zis Meme și Dică că vociferează la antrenamente. Ei propuneau să-l dăm afară și am zis să stea liniștiți, că trebuie să luăm bani de pe urma lui.

Alibec n-a jucat. Nu e o pierdere pentru noi. A fost ba accidentat, ba n-a fost. A dat un singur gol. Pe Alibec nu-l punem pune la pierderi. Îl punem doar pe Budescu, dar trebuia să joace echipa pentru el. Noi vrem să joace ei pentru echipă. A plecat și a venit Qaka”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Şumudică îl transferă pe Denis Alibec la Al Shabab! Atacantul aleargă spre antrenor pe Arena Naţională
Şumudică îl transferă pe Denis Alibec la Al Shabab! Cei doi se salută pe Arena Naţională

Citeşte şi:

  • Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu: “Îmi lipsesc”
  • Gigi Becali nu vrea să mai audă de Denis Alibec. “Nu distrug echipa!”
  • Denis Alibec, scandal din cauza maşinii! Ce a făcut atacantul