Fotbal intern

Şumudică pune tunurile pe jucătorii săi: “Am fost jalnici, parcă am venit în excursie!”

Atacantul Oţelului, Victoraş Astafei, face apel la conducere să rezolve cît mai rapid problemele financiare din cadrul clubului....
28.03.2014 | 21:22
Sumudica pune tunurile pe jucatorii sai Am fost jalnici parca am venit in excursie
ADVERTISEMENT

Atacantul Oţelului, Victoraş Astafei, face apel la conducere să rezolve cît mai rapid problemele financiare din cadrul clubului.

“Oţelul este o echipă bună, locul nostru nu este în subsolul clasamentului. Un salariu primit nu încălzeşte pe nimeni, asta nu schimbă cu nimic datele problemei. Rămîn alte probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Era normal să primim banii, clubul trebuia să ia licenţa. Sper ca lucrurile să revină la normal. Multe lucruri nu sînt în regulă aici. Eu nu vreau să plec de la Oţelul, dar în acest mod nu se mai poate continua. Pînă la final, Oţelul va fi în prima jumătate a clasamentului. Domnul antrenor este foarte supărat de situaţia actuală, e surprins de ce a găsit aici. Nu mai ştie cum să ne motiveze. E un dezavantaj că joc cu protecţie la cap. Dar am detentă bună şi din acest motiv înscriu multe goluri cu capul”, a spus Victoraş Astafei pentru Dolcesport.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, managerul general al Oţelului, Narcis Răducan, a declarat: “Băieţii joacă un fotbal frumos chiar şi atunci cînd pierdem. Am avut emoţii, Chiajna nu este o echipă uşor de bătut. Am dat o gură de oxigen jucătorilor cu salariul plătit. S-a finalizat şi dosarul de licenţiere, Oţelul nu se va prăbuşi. Peste tot sînt probleme, criza financiară afectează mult fotbalul. Nu mi-am făcut probleme pentru faptul că jucătorii au venit direct la meci. Eram convins că lucrurile vor merge bine cînd a venit pastila motivaţională din partea patronului. Ne-a trecut glonţul pe la ureche, dar important este că vom primi licenţa. Negocierile privind preluarea Oţelului sînt mai complicate decît credeam. Cînd acestea se vor finaliza, se va face o conferinţă de presă. Nu au fost niciodată momente cînd am vrut să renunţ la Oţelul. Cu Lovin a fost mai simplu să-l conving să continue să joace, mi-a fost coleg şi atît îi trebuia, să nu mă asculte. Cu străinii pe care i-am adus a fost mai greu, nici măcar comisioanele nu le-am plătit”.

Antrenorul Concordiei, Marius Şumudică, s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de echipa sa contra Oţelului.

ADVERTISEMENT

“Au contat foarte mult cele trei absenţe, practic ne-a lipsit peste 75 la sută din linia de fund. A trebuit să improvizez, iar asta s-a văzut. Jocul s-a pierdut cînd l-am schimbat pe Papasterianos. Oţelul e o echipă bună, iar problemele pe care le-au avut i-au motivat, au devenit un grup. Este greu la Chiajna, dar nu mi-e frică de nimic. Asta îmi este meseria şi trebuie să facem cît mai multe puncte. Am crezut că s-a terminat campionatul dacă am scos patru puncte cu Pandurii şi Petrolul. Am arătat jalnic, parcă am venit în excursie. Nu e o situaţie roză la echipă, trebuie să mai facem puncte pentru a sta liniştiţi”, a spus Marius Şumudică, antrenorul Concordiei.