Fotbal intern

Şumudică, răspuns tranşant în războiul CSA – FCSB: “Ceea ce se întâmplă este o glumă”

02.05.2018 | 18:34
Sumudica raspuns transant in razboiul CSA  FCSB Ceea ce se intampla este o gluma
Marius Șumudică a fost campion al României cu Astra Giurgiu

Marius Șumudică a plecat din România, o dată cu trecerea la Kayserispor, dar a rămas atent la ceea ce se petrece în fotbalul românesc. Antrenorul celor de la Kayserispor s-a arătat extrem de dezamăgit despre situația de la Steaua, unde două echipe susţin că sunt continuatoarele echipei care a cucerit Cupa Campionilor.

“Dacă tot a câștigat Răzvan Burleanu alegerile, să se implice, să facă ceva pentru fotbalul românesc. Ar trebui să ne îndreptăm atenția către valoarea fotbalului românesc. La noi e o dușmănie totală. Sincer, nu îmi convine ce văd la Steaua. Ne convine sau nu, Steaua a fost una dintre cele mai mari echipe ale României. Ba galeria într-o parte, ba suporterii în altă parte. Se bat pe steme, pe palmarese, pe cupe… E ceva ce mă depășește”, a spus Marius Şumudică.

Șumudică, nemulțumit nici de situația de la Rapid

Fostul antrenor al Astrei s-a arătat dezamăgit și de situația de la Academia Rapid, unde Daniel Niculae a anunțat că va părăsi proiectul din Liga 4: “Nu sunt în temă cu ce se întâmplă, dar e urât. Cei care conduc acolo nu trebuie să mai alerge după ciolan. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid, de echipe care au fost în prima ligă. Dar în condiţii sănătoase. Nu am vorbit nici cu Niculae, nici cu Pancu. Nici nu ştiu care sunt taberele acolo. Fac parte din acest proiect doar cu sufletul. Jucătorilor de la Kayserispor nu le venea că creadă când au văzut imaginile de la Rapid – CSA. E nevoie de o singură echipă Steaua. Pentru mine, ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc este o glumă. Să ajungi pe la comisie, să strigi că ăla e de nu ştiu ce naţionalitate…”, a mai susținut Marius Şumudică, la o emisiune televizată.