Fotbal intern

Super clauză de reziliere pentru Edi Iordănescu la CFR Cluj!

06.06.2018 | 16:33
Super clauza de reziliere pentru Edi Iordanescu la CFR Cluj

Super clauză de reziliere pentru Edi Iordănescu la CFR Cluj! Fiul fostului selecţioner al României a negociat trei zile cu conducerea formaţiei din Gruia pentru suma clauzei de reziliere a contractului său.

Dan Petrescu este ca şi plecat de la CFR Cluj, iar Edi Iordănescu este alesul oficialilor formaţiei din Gruia pentru înlocuirea “Bursucului”. Gigi Becali a anunţat că fiul lui Anghel Iordănescu a negociat trei zilecu şefii campionilor pentru o clauză din contract.

Super clauză de reziliere pentru Edi Iordănescu la CFR Cluj!

FANATIK.RO a aflat că Edi Iordănescu are o clauză de reziliere a contractului cu CFR Cluj de 800.000 de euro faţă de 500.000 de euro atât cât a avut Dan Petrescu. Salariul anual al fostului antrenor al giurgiuvenilor o să fie de 240.000 de euro, iar contractul o să fie parafat pentru o perioadă de doi ani.

Marius Şumudică a vorbit despre posibilitatea preluării băncii tehnice a CFR-ului, dar şi despre alegerea pe care au făcut-o în final şefii echipei din Gruia. “N-am avut nicio discuție cu cei de la CFR Cluj. Dacă s-au gândit la mine, sunt onorat. E un club care oferă stabilitate, de luat în calcul, un club căruia cred că i-ar trebui un antrenor care să se înhame la o luptă destul de grea. Trebuie să ai oarecare experiență, nu e ușor să vii după Dan Petrescu. Decizia e grea pentru orice antrenor. Se găsesc pe orice stradă astfel de antrenori, care să se arunce cu capul înainte că vor la CFR Cluj doar pentru a fi în centrul atenției.

Dacă îl vor convinge pe Edi Iordănescu ar fi un plus, e un antrenor foarte bun, foarte pragmatic. E avid de performanță și sunt convins că va reuși.  Toate numele care s-au vehiculat sunt ale unor antrenori cu rezultate, iar Edi este unul dintre lupii tineri din rândul antrenorilor din Liga 1″, a spus Șumudică, la Pro X.