Pariuri sportive

Superbet a trimis la Suceava ultimul premiu săptămânal din promoția „Câștiguri de Campion”. Pregătiți-vă biletele pentru marea extragere!

22.10.2019 | 18:38
Superbet a trimis la Suceava ultimul premiu saptamanal din promotia Castiguri de Campion Pregatitiva biletele pentru marea extragere

Campania „ Câștiguri de Campion” derulată în această perioadă de Superbet a strâns în jurul său un număr uriaș de pariori. Aceștia au înscris în promoție mii de bilete, iar mulți dintre ei au câștigat deja premii zilnice în bani, prin tragere la sorți.

După trei săptămâni de concurs 21 de jucători din toată țara au câștigat câte un premiu zilnic, iar trei au pus mâna pe câte un premiu săptămânal. Ultimul a fost extras luni, 21 octombrie, într-un show care i-a avut ca protagoniști pe actorul de comedie, Dan Badea, și pe fostul mare fotbalist, Rică Răducanu. Insistentul parior a înscris în promoție doar pentru săptămâna 14-21 octombrie 40 de bilete sportive eligibile, adică plasate pe minimum 20 de lei și pe o cotă totală a biletului de la 1,50 în sus.

Dar punctul culminant abia acum urmează! Campania „ Câștiguri de Campion” intră în ultima săptămână, la finalul căreia se va acorda tot prin tragere la sorți Marele Premiu. În tombola care va avea loc luni, 28 octombrie, intră toate biletele înscrise de la începutul promoției și până la finalul zilei de duminică, 27 octombrie.

Astfel, aveți suficient timp să participați și să sperați la potul cel mare. Tot ce trebuie să faceți este să nu uitați să înscrieți în promoție biletele pariate pe minimum 20 de lei și pe o cotă totală a biletului de la 1,50 în sus. Nu contează dacă au fost pierdute sau câștigătoare și nici dacă au fost plasate online sau în agenții.

Aveți la dispoziție trei modalități de înscriere a biletelor, una mai simplă decât cealaltă: site-ul pomoției, www.promotii.superbet.ro, prin SMS la 1704, gratuit în toate rețelele de telefonie, sau prin intermediul aplicației de mobil a Superbet, Sports App.

Și ce oportunitate de plasare a biletelor eligibile poate fi mai bună decât o etapă din grupele Ligii Campionilor și Ligii Europa, plus una din campionatele interne, din ultimul weekend al promoției? Oferta de pariuri sportive este plină cu meciuri tari și românii sunt implicați la cel mai înalt nivel. Nicușor Stanciu se duelează cu Messi și Suarez în Slavia Praga – Barcelona, Ianis Hagi și Genk primesc vizita deținătoarei trofeului, Liverpool, iar CFR Cluj merge în Bretania pentru meciul cu Rennes, din Liga Europa.

Campionii ne inspiră, iar la Superbet curg câștiguri pe măsură.

Intră în campania Superbet și urmărește luni, 28 octombrie, live pe pagina de Facebook a Superbet, mega-extragere a premiului cel mare! Dan Badea și Rică Răducanu te așteaptă cu un ultim show de senzație.

Detalii despre campanie, de la rezultatele extragerilor zilnice, valoarea în bani a premiilor, câștigători și regulament, poți consulta pe site-ul www.promotii.superbet.ro.