Pariuri sportive

Superbet pune un pariu de suflet pe viitorul baschetului

Superbet se implică într-un proiect de suflet pentru comunitatea locală din Sibiu, reabilitarea terenului de baschet din Parcul Tineretului. Un teren pe care jucători de toate vârstele se vor...
18.02.2017 | 01:38
Superbet pune un pariu de suflet pe viitorul baschetului

Superbet se implică într-un proiect de suflet pentru comunitatea locală din Sibiu, reabilitarea terenului de baschet din Parcul Tineretului. Un teren pe care jucători de toate vârstele se vor putea înfrunta sub panou în dispute spectaculoase şi imprevizibile. Meciuri care vor motiva viitorii campioni. Meciuri care se vor transforma în amintiri.

E greu de crezut că fanii baschetului se vor putea abţine de la un meci 3 la 3, sau de la o întrecere de aruncări libere, şi de ce nu, chiar de la dueluri unu la unu atunci când vor fi în apropierea acestui teren.
”Am vrut să dăm înapoi ceva comunităţii care ne sprijină. Ne vom gândi serios ca acest demers să fie doar un punct de plecare într-un proiect mai amplu, dar ceea ce vă putem spune momentan este că terenul de la parcul Tineretului va fi transformat îmediat ce vremea o va permite.” a declarat Horaţiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

În acest proiect, Superbet – sponsorul principal pentru Final 8-ul Cupei României şi All Star Game-ul 2017 – face echipă cu organizatorii de la BC CSU Sibiu, partenerii de la Andu şi Federaţia Română de Baschet.
E o idee minunată. Ne-am dori cât mai multe astfel de idei”, a spus Horia Păun preşedintele FRB.

Toate veniturile din vânzarea obiectelor promoţionale, precum şi ale replicilor tricourilor vedetelor din Superbet Final 8 şi Superbet All Star Game vor fi investite în reabilitarea terenului din Parcul Tineretului. Produsele pot fi achiziţionate din fan-shop-ul evenimentului şi online de pe https://andusports.ro/

Vă invităm să fiţi şi voi parte din acest proiect. Cumpăraţi produsele promoţionale şi pregătiţi-vă să marcaţi şi voi câteva puncte la coşurile terenului din Parcul Tineretului, atunci când veţi trece prin frumosul oraş transilvănean.
Cu sprijinul Primăriei Sibiu, se vor efectua lucrările de renovare. Un sprijin necesar pentru care mulţumim oficialităţilor locale.

“Superbet e o companie ataşată de acest frumos sport, o companie care ştie ce înseamnă să creşti şi să stabileşti an de an noi limite de performanţă. Suntem pentru al 5-lea an la rând sponsorul principal pentru turneul final al Cupei României şi am ajutat competiţia să se extindă în premieră într-un Final 8, acum, în 2017, un an istoric pentru baschetul românesc. Pariem că terenul din Parcul Tineretului va fi un loc în care se va respira baschet.” Marin Mandusic, Superbet.

Meciurile Superbet Final 8 şi All Star Game-ul 2017 se dispută în Sala Transilvania din Sibiu, între 14 -18 Februarie 2017. Vedetele baschetului masculin românesc, stranierii din Liga Naţională precum şi Vulturii care vor evolua în Septembrie la Eurobasket 2017 promit spectacol total! Puteţi profita de cotele oferite de Superbet şi puteţi paria pe meciurile în care se acordă primul torfeu din baschetul masculin românesc în 2017 aici https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/8127

Capture