Advertorial

SuperSăptămâna de Pariuri: cele mai tari meciuri de luat pe bilete pentru SuperBonus

Spunem “Start!” unei noi SuperSăptămâni pline de meciuri numai bune de luat pe bilete pentru SuperBonus. De la partide din liga a-II-a a României până la cele din calificările cupelor europene.
16.08.2022 | 19:30
SuperSaptamana de Pariuri cele mai tari meciuri de luat pe bilete pentru SuperBonus

Bifează-le pe toate, pentru că 25+ evenimente la cotă minimă 1.25 pe un bilet îți pot aduce un extra bonus de 150%.

Află tot ce trebuie să știi despre SuperBonus!

SuperMeciuri de bifat de marți până joi

Marți, toți ochii sunt ațintiți pe SuperConfruntările din calificările pentru Liga Campionilor. S-a dat startul meciurilor din play-off-ul pentru un loc în grupe, iar lupta e strânsă. De la ora 22:00, se joacă Bodo/Glimt – Dinamo Zagreb, FC Copenhaga – Trabzonspor și Rangers – PSV. Campioana Turciei din sezonul trecut are prima șansă să meargă mai departe (cota 1.75 față de 2.10 pentru danezi), Dinamo Zagreb are cota 1.67 să prindă un loc direct în grupe față de 2.25 pentru Bodo/Glimt, iar PSV sunt favoriții clari: cota 1.55 față de 2.55 pentru scoțieni. E marți, așa că e timpul pentru spectacol a la Liga Campionilor!

Alte meciuri de marți: Dinamo București joacă în liga a-II-a a României cu Oțelul Galați într-o confruntare legendară unde formația alb-roșie are cota 2.30 că se va impune.

Miercuri, continuă show-ul din calificările Ligii Campionilor. De la 19:45, Qarabag joacă cu Plzen, iar de la 22:00 sunt programate două partide: Dinamo Kiev – Benfica și Maccabi Haifa – Steaua Roșie Belgrad. Așadar, mijlocul săptămânii vine la pachet cu SuperMeciuri care vestesc un sezon magnific în cea mai iubită competiție europeană intercluburi. Susține-ți favoriții și trece pe bilete evenimentele care te inspiră cel mai mult!

Ce mai trebuie să știi e că partidele de mai sus beneficiază și de SuperAvantaj: dacă echipa pe care mizezi se distanțează în orice moment al meciului la două goluri, indiferent de rezultatul final, biletul tău devine verde!

Ești curios să afli mai multe despre SuperAvanataj?

Alte meciuri de miercuri: Djurgarden și ciprioții de la APOEL joacă tare pentru un loc în grupele Conference League, în meciul tur programat pentru ora 19:45.

Joi, aglomerație mare în program, iar asta nu poate decât să fie un motiv de bucurie pentru fanii fotbalului: se joacă cele 10 meciuri tur din dubla manșă a play-off-ului pentru Europa League.

Verifică aici toate cotele pentru cele 10 partide!

În plus, fanii români vor fi cu ochii ațintiți pe FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj, asta pentru că cele 3 echipe urmează să joace meciul tur din ultima etapă a drumului spre grupele Conference League. De la ora 20:30, Universitatea Craiova dispută meciul contra Hapoel Be’er Sheva (cota 1.85 că oltenii merg mai departe). Maribor – CFR Cluj se joacă de la ora 21:15 (cota 1.35 pe calificarea clujenilor în grupe), iar FCSB – Viking e programat pentru 21:30 (cota 1.67 că roș-albaștrii merg mai departe). 

Alte meciuri de joi: în afara celor 3 partide ale echipelor din SuperLigă, mai sunt programate 18 partide în calificările Conference League. Inspiră-te, completează-ți biletul și pune mâna pe SuperBonus!

Aici ai toate cotele Superbet ale disputelor din Conference League!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperSăptămânaDePariuri