Fotbal international

Luis Enrique are probleme familiale grave! Va lipsi de pe banca naţionalei Spaniei în următoarele meciuri

14.04.2019 | 14:24
Luis Enrique are probleme familiale grave Va lipsi de pe banca nationalei Spaniei in urmatoarele meciuri

Suport total din partea Federației spaniole pentru selecționerul Luis Enrique, care trece de ceva vreme printr-o gravă problemă familială. Președintele Federației, Luis Rubiales, a declarat public faptul că forul pe care îl conduce îi acordă susținere necondiționată selecționerului, care trece printr-o problemă personală de o mare gravitate. Luis Enrique ar putea lipsi şi următoarele două meciuri de pe banca naţionalei Spaniei, în meciurile cu Insulele Feroe şi Suedia. 

Suport al Federației spaniole pentru selecționerul Luis Enrique

Rubiales a ținut să precizeze presei faptul că dorește ca intimitatea lui Luis Enrique să fie respectată pe deplin, să nu apară absolut nici o știre legată de problemele pe care le are selecționerul, cu atât mai mult să nu înceapă nici un fel de speculații pe această temă. Șeful federației spaniole a informat totodată că pe toată durata absenței lui Luis Enrique, care se poate întinde și pe durata mai multor luni, nu are importanță cât se va prelungi, de echipa națională se va ocupa cu drepturi depline secundul selecționerului, Roberto Moreno.

Acesta este un mare expert în calculator, având fișiere cu absolut tot ceea ce este necesar pentru bunul mers al lucrurilor la echipa națională. Luis Enrique are o încredere deosebită în el și la fel oficialii Federației. Nici jucătorii nu doresc numirea altui selecționer, purtătorul lor de cuvânt, Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, subliniind în mai multe rânduri această poziție.

Luis Enrique are această problemă gravă începând din luna martie, de la meciul din Malta, când nu s-a aflat pe bancă
Luis Enrique are această problemă gravă începând din luna martie, de la meciul din Malta, când nu s-a aflat pe bancă

Și jucătorii echipei naționale sunt alături de selecționer

De altfel, Sergio Ramos a creat un grup de WhatsApp cu internaționalii spanioli, unde se discută absolut tot ceea este legat de subiectul echipa națională și a transmis un mesaj foarte clar cu privire la modul în care el și colegii lui sunt implicați în cazul Luis Enrique: “Suntem cu tine până la moarte, Mister!

Luis Enrique nu s-a mai aflat pe banca echipei naționale în martie, la succesul cu 2-0 al Spaniei în Malta, acesta fiind primul moment în care selecționerul i-a lăsat locul lui Roberto Moreno. S-a speculat în mass-media iberică faptul că Federația, care a aflat că problema lui Luis Enrique poate ajunge până la meciurile din preliminariile Euro 2022, cu Insulele Faroe și cu Suedia, pe Santiago Bernabeu, Luis Enrique va fi înlocuit. Tocmai pentru a pune capăt oricăror zvonuri Rubiales a ținut să își declare public sprijinul necondiționat pentru Luis Enrique. “Îl vom aștepta cât timp va avea nevoie!” – a fost mesajul președintelui Federației spaniole.

Tags: