Video. Miracol pentru un suporter al Barcelonei. Imnul Sevillei i-a salvat viaţa!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
23/03/2018, 15:46
Video. Miracol pentru un suporter al Barcelonei. Imnul Sevillei i-a salvat viaţa! GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Povestea pare una desprinsă din acele filme cu subiect dramatic, dar care se încheie, spre bucuria spectatorilor, cu happy-end. Este absolut emoţionant şi incredibil să vezi cum imnul unei echipe de fotbal a avut darul de a readuce la viaţă pe cineva.

Nu este un scenariu de film, ci o întâmplare cât se poate de reală şi care s-a petrecut în Spania. Tânărul Francesc Peralta este suporter al echipei FC Barcelona. Dar îi place şi să joace la o obscură echipă de amatori din localitatea Mequineza. Pe 21 ianuarie în acest an disputa o partidă din campionatul local.

Francesc a fost implicat într-un duel aerian, în urma căruia a rămas întins pe gazon, fără cunoştinţă. Cei de pe margine au observat imediat gravitatea ciocnirii dintre Peralta şi un alt jucător şi au reuşit să cheme în timp record serviciul de ambulanţă.

Care a sosit la timp, pentru a-l transporta la spital pe Francesc. Accidentarea a fost teribilă. A necesitat nu mai puţin de trei intervenţii pe creier, dar nici aşa situaţia periculoasă nu a fost îndepărtată. Tânărul a intrat în comă şi doctorii au început să cam renunţe la ideea că s-ar mai putea întâmpla ceva pozitiv.

Mama lui Francesc a fost singura care nu a încetat nici un moment să creadă într-o minune. Şi, amintindu-şi că fiul ei, deşi fan Barcelona, era mereu încântat când asculta imnul lui FC Sevilla, pe care îl considera cel mai frumos imn din fotbalul spaniol, i-a pus la ureche melodia favorită.

Ceea ce s-a petrecut după nu mai are legătură cu medicina. Băiatul a deschis pentru prima dată ochii şi acest moment a însemnat ieşirea din comă. Acum este în perioada de refacere, pericolul a trecut şi oficialii Sevillei, impresionaţi că imnul echipei lor a salvat o viaţă, l-au invitat după ce va fi bine să vină la stadion, pentru a-l asculta pe viu.

Închide ×