Fotbal intern

Suporterii României, optimiști înaintea duelului cu Germania din semifinalele Euro U21: „Îi batem, îi omorâm!” VIDEO

Suporterii Romaniei optimisti inaintea duelului cu Germania din semifinalele Euro U21 Ii batem ii omoram VIDEO

Termometrele indică 40 de grade Celsius la Bologna, la ora partidei dintre naționala de tineret a României și echipa similară a Germaniei, meci ce se desfășoară în semifinalele Euro U21 din Italia și San Marino. Vremea caniculară nu i-a speriat însă pe suporterii români, care au anunțat o prezență uluitoare pe arena Renato Dell’Ara. Aproximativ 18.000 de fani ai tricolorilor vor „îngălbeni” asistența înaintea partidei cu Germania. Reporterii FANATIK au stat de vorbă cu suporterii români prezenți la meci, care s-au arătat foarte optimiști cu privire la o posibilă calificare în finala turneului.

Suporterii români, optimiști înainte de duelul cu Germania U21

Românii care au răspuns întrebărilor reporterilor FANATIK s-au arătat extrem de optimiști, înainte de meciul cu Germania. Astfel, fanii au făcut predicții cu privire la scorul final și au și favoriții lor în ceea ce privește posibilii marcatori ai partidei.

„Batem. Și 1-0 e destul. Coman marchează! Sau Pușcaș, nu are importanță. Nu e ușor să câștigăm turneul, dar e posibil”, ne-au mărturisit doi români. „Cum să nu câștigăm. Hagi marchează!”, s-a arătat încrezător un alt suporter al tricolorilor. „Câștigăm cu 2-1, Pușcaș și Cicâldău. Cicâldău de la 30 de metri!”, „Îi batem, îi omorâm! 2-0, Cicâldău și Ianis Hagi. Forza România!”, au mai spus doi fani tricolori. Asta în timp ce autorul golurilor decisive în partida cu Anglia și-a câștigat simpatia unui alt fan al naționalei de tineret: „Câștigăm. 2-1. 1-0 la pauză. Coman dă gol!”

Partida dintre România și Germania în semifinalele turneului Euro U21 din Italia și San Marino va începe la ora 19:00, ora României. Partida va fi difuzată pe TVR 1 și TVR HD. Cele mai proaspete informații vă sunt oferite pe FANATIK.

Tags: