Sport

CSA Steaua nu are drept de promovare, suporterii se revoltă împotriva MApN: „Când readucem cel mai galonat club în prima ligă?”

Fanii echipei Armatei sunt extrem de dezamăgiți de faptul că echipa nu are dreptul să promoveze în acest sezon în Casa Pariurilor Liga 1, deși CSA Steaua se află pe loc de baraj.
14.03.2022 | 18:03
CSA Steaua nu are drept de promovare suporterii se revolta impotriva MApN Cand readucem cel mai galonat club in prima liga
CSA Steaua s-a calificat în play-off-ul Liga 2 și se află pe loc de baraj. Sursă foto: Facebook AS 47
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat țintarul din play-off și play-out în Liga 2, precum și programul și televizările din prima etapă, însă conform FRF, CSA Steaua nu va putea promova direct sau la baraj.

Asociația Steliștilor 47, întrebare retorică pentru Ministerul Apărării: „De ce trebuie să mai pierdem alți 2 ani în Liga 2?”

Asociația Steliștilor 47 consideră inacceptabil faptul că Ministerul Apărării Naționale (MapN) și conducerea clubului CSA Steaua nu au rezolvat problemele juridice care împiedică promovarea „militarilor” în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Conform Federația Română de Fotbal: “Steaua nu are drept de promovare, locul acesteia în cazul în care se va clasa pe o poziție de promovare directă (primele două locuri) sau de baraj (locurile 3-4) va fi luat de următoarea echipă clasată cu drept de promovare”.

În ultimii ani, deși mereu au promis că există soluții, nici unul dintre comandanții clubului Steaua (Petrea, Bixi Mocanu, Hîncu, Bichir) sau managerii secției de fotbal nu a venit cu opțiuni concrete.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua își depune dosarul de licențiere pentru Liga 1

„Steaua își va depune dosarul de licențiere până pe 31 martie 2022, dar puțin probabil ca, în această perioadă scurtă, Legea Sportului să se schimbe sau ca LPF să se desființeze.

Steaua a arătat că poate juca sportiv în prima ligă, de ce trebuie să mai pierdem alți ani în Liga 2?
Ministerul Apărarii, Steaua București, când readucem cel mai galonat club de fotbal din România în prima ligă? VREM STEAUA ÎN A! #vremSteauaînA #aicieSteaua #spiritdeluptă”, se anunță în comunicatul AS47.

ADVERTISEMENT

Cum arată programul CSA Steaua în play-off-ul Ligii 2

  • Etapa 1: Concordia Chiajna – CSA Steaua București, 19 martie
  • Etapa 2: CSA Steaua București – Petrolul Ploiești, 2 aprilie
  • Etapa 3: Universitatea Cluj – CSA Steaua București, 6 aprilie
  • Etapa 4: Unirea Slobozia – CSA Steaua București, 9 aprilie
  • Etapa 5: CSA Steaua București – FC Hermannstadt, 16 aprilie
  • Etapa 6: CSA Steaua București – Concordia Chiajna, 22 aprilie
  • Etapa 7: CSA Petrolul Ploiești – Steaua București, 30 aprilie
  • Etapa 8: CSA Steaua București – Universitatea Cluj, 4 mai
  • Etapa 9: CSA Steaua București – Unirea Slobozia, 7 mai
  • Etapa 10: FC Hermannstadt – CSA Steaua București, 14 mai* (Datele sunt orientative)