Fotbal intern

S-a decis soarta Rapidului! Reacţia lui Moraru! Suporterii au protestat în Giuleşti

UPDATE / Nu mai puţin de 500 de suporteri s-au adunat pe stadionul din Giuleşti pentru a protesta în legătură cu situaţia ăn care se află Rapid....
25.07.2016 | 21:55
Sa decis soarta Rapidului Reactia lui Moraru Suporterii au protestat in Giulesti
ADVERTISEMENT

UPDATE / Nu mai puţin de 500 de suporteri s-au adunat pe stadionul din Giuleşti pentru a protesta în legătură cu situaţia ăn care se află Rapid.

Întîlnirea a fost programată la ora 19:23, care reprezintă anul în care a luat naştere clubului. Suporterii au cîntat şi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de cele întîmplat în ultima perioadă cu formaţia din Giuleşti.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Fanii Rapidului se vor întîlni luni seară pe Stadionul Giuleşti, în ziua în care echipa ar fi trebuit să joace primul meci al sezonului în Liga 1. La ora 19:23, suporterii giuleşteni vor cînta din tribune pentru echipa intrată în faliment.

UPDATE, ora 14:05. ”Am dat tot ce mi s-a cerut. Toate hîrtiile. Avem 11 contracte semnate de jucători. O să mai semnăm alte contracte zilele următoare. Alexa va veni la Bucureşti”, a declarat scurt Valerii Moraru după ce a plecat de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 13:40 / Comisia de Disciplină a amînat decizia în cazul Rapidului pînă miercuri, deşi ar fi trebuit judecată în regim de urgenţă. Lichidatorul judidciar, Aurel Birhac, a fost cel care a solicitat amînarea. Moraru a fost din nou asaltat de suporteri la ieşirea din sediul Ligii Profesionsite de Fotbal.

UPDATE, ora 13:20 / Jandarmeria a suplimentat numărul forţelor de ordine, avînd informaţii că celor 200 de suporteri prezenţi li se vor mai alătura şi alţii. Fanii rapidişti cîntă şi scandează în faţa sediului LPF.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 11:14 / Valerii Moraru a ajuns la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Afaceristul a fost întîmpinat cu huiduieli şi înjurături de cei aproximativ 200 de suporteri prezenţi. Moraru a încercat să-i liniştească, însă cînd a văzut că fanii sînt în continuare nervoşi a intrat la Comisie. 

***********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Suporterii “alb-vişinii” sînt chemaţi luni, de la ora 10.00, în faţa sediului FRF pentru a fi prezenţi în momentul cînd magistraţii o să hotărască soarta Rapidului.

Întrunirea Comisiei de Disciplină este ultima şansă a Rapidului de a evolua în Liga 1 în sezonul următor şi de a spera în continuare la o decizie favorabilă a Curţii de Apel Bucureşti în privinţa falimentului.

“Luni la ora 11:00 se judeca în cadrul Comisiei de disciplină a FRF cererea pentru înscrierea Rapidului în Liga I. În urma depunerii în numele Rapidului a cererii de înscriere în seara zilei de joi 21.07.2016, LPF a sesizat FRF pentru a decide soarta Rapidului vis-a-vis de rămînerea în Liga I.

Haideţi să fim în număr cît mai mare în faţa sediului FRF cînd se ia poate cea mai importantă decizie pentru Rapid din istoria sa glorioasă! Haideţi să le arătăm tuturor că Rapidul este cea mai iubită echipă din România! Nu este drept să ni se distrugă echipa din cauza regulamentelor dubioase, a unui morar incompetent sau a greşelilor voite sau nu a unor avocaţi!

Ne vom strînge începînd cu ora 10:00 în faţa sediului LPF, dar fiecare este binevenit oricînd, pentru o oră, două sau 10 minute. Este importantă prezenţa oricui! Este un moment de totul sau nimic! Haideţi să lăsăm orgoliile, treburile sau serviciul şi măcar în al 12-lea ceas să punem pe primul plan doar Rapidul. Sîntem siguri că vă puteţi învoi de la treburile obişnuite pentru a veni! Fiind un moment atît de important în supravieţuirea Rapidului, orice şef ar înţelege situaţia!

Nu vă cheamă „t2” ci vă cheamă Rapidul pe care îl iubim cu toţii şi pe care sîntem foarte aproape să îl pierdem. Avem poate o ultimă şansă să mai existăm, haideţi să nu ajungem să regretăm că am fi putut face mai mult pentru Rapid şi totuşi nu am făcut-o!

Haideti să ne strîngem cît mai mulţi, să facem să conteze, să determinăm membrii comisiei să ţină cont de noi, să avem o decizie favorabila astfel încît Rapidul să existe în continuare”, se arată într-un mesaj transmis de rapidişti.

ADVERTISEMENT