Fanatik Show

VIDEO / “Vă GARANTEZ că Bourceanu şi Tătăruşanu nu vor pleca gratis”

Helmut Duckadam a vorbit, în studioul FANATIK SHOW, în direct la ETNO TV, despre situaţia Stelei în prezent, nemulţumirea suporterilor "roş-albaştri" şi despre atmosfera de la echipă....
23.10.2013 | 20:57
VIDEO  Va GARANTEZ ca Bourceanu si Tatarusanu nu vor pleca gratis
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a vorbit, în studioul FANATIK SHOW, în direct la ETNO TV, despre situaţia Stelei în prezent, nemulţumirea suporterilor “roş-albaştri” şi despre atmosfera de la echipă.

Duckadam despre performanţele lui Reghe: “Ar trebui să fim puţin mai realişti! Uităm de unde am început! Anul trecut i-am <omorît> pe toţi în campionat, iar în Europa League ne-am calificat de pe primul loc, am eliminat Ajax, am fost aproape să eliminăm pe Chelsea, am cîştigat Supercupa României, ne-am calificat în grupele Champions League. În campionat avem trei puncte avans şi două meciuri în minus A intervenit o oboeală psihică, nu mai poţi să faci faţă după o perioadă lungă în care te-ai concentrat maxim. Jucătorii nu cred că mai pot să ofere la fel de mult ca anul trecut”

ADVERTISEMENT

Despre fanii Stelei: “Reacţia suporterilor a fost nedreaptă în meciul cu Basel. Uităm că la Schalke a fost un joc echilibrat timp de 68 de minute. Doar Chelsea a fost net superioară.”

Despre jucătorii Stelei: “Adi Popa şi Tatu nu au dat randamentul aşteptat, dar acum au adus acest punct cîştigat cu Basel. Georgievski, care a jucat slab cu Chelsea, a scos de pe linia porţii în ultima partidă din Champions League. Toţi sînt într-o scădere de formă faţă de anul trecut, ăsta este adevărul. Acesta este nivelul, nu putem mai mult! La noi nu există jucători care să facă diferenţa, doar grupul poate.”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

 

Despre meciul retur cu Basel: “La Basel putem să dăm lovitura! Dacă staff-ul tehnic o să-i facă pe jucători să evolueze de plăcere, o să reuşim! Dacă batem la Basel, ne calificăm în Europa League, dar din ce am văzut aseară, Basel e mai bună ca noi! Acesta este nivelul lui Steaua. Mai mult nu se poate! Sîntem în grafic! Am făcut un egal cu Basel, la meciul acesta ma raportez. Dacă Chipciu şi Pintilii vor fi apt de joc, batem la Basel!”

Despre Latovlevici: “Are momente cînd joacă slab, cu Basel a greşit copilăreşte!”

Despre eliminarea lui Ajax: “După meciul cu Ajax am spus că asemenea meci nu se mai poate repeta 50 de ani.”

ADVERTISEMENT

Despre situaţia de la Steaua: “Nu este nici o criză la Steaua! Ce criză să fie? Nu ne calificăm din grupele Champions League, dar cîştigăm campionatul.”

Despre Bourceanu şi Tătăruşanu: “Cine să-l ia acum pe Bourceanu? Din vară poate să plece! Garantez că nici un jucător dintre nu va pleca pe gratis. Nici Bourceanu, nici Tătăruşanu!”

ADVERTISEMENT

Despre atacanţii stelişti: “Atacant mai bun decît Kapetanos, nu există în România. Cu excepţia lui Bokila, dar situaţia nu a fost simplă!”

Despre gestul lui Tatu făcut suporterilor: “A refulat şi el din cauza problemelor din ultima vreme, trebuie înţeles.”

Despre situaţia lui Iancu: “Nu ştiu ce e cu Iancu, a dispărut de la antrenamentele echipei. Cred că a ieşit din cărţi, iar dacă asta s-a întîmplat, are o mare parte de vină”

Despre rivalele din Liga I: “Nu putem să avem emoţii în campionat, putem să evoluăm şi cu echipa a doua şi tot nu ne rezistă nimeni”

 VEZI VIDEO:

 

ADVERTISEMENT
Tags: