Câţi copii îşi doreşte Gabi Tamaş. “Şi eu vreau la fel!” Dezvăluirile soţiei

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
27/03/2018, 15:37
Câţi copii îşi doreşte Gabi Tamaş. “Şi eu vreau la fel!” Dezvăluirile soţiei

Gabi Tamaş şi-a refăcut cariera în Israel, acolo unde a devenit în nici un an de zile cel mai iubit jucător al lui Hapoel Haifa. În ceea ce priveşte viaţa personală nu are ce să refacă, pentru că totul merge impecabil pentru el. Soţia sa, Ioana, a vorbit despre cât de bine se înţeleg. 

“Fetiţa îl iubeşte şi îl adoră pe Gabi. Mergem în vacanţă, ne-am obişnuit. Suntem împreună de 14 ani. Ne-am acomodat. Stau o lună, mă întorc, dar cea mică nu mai poate lipsi de la şcoală. Trebuie să mă împart cum pot. Ea e răsfăţata lui tati, încerc să păstrez o linie, o educaţie, o stricteţe. Îşi mai doreşte (n.r. un copil) şi eu îmi doresc… dacă o să fie, nu zic nu. Noi ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… Am crescut alături de el. Gabi îmi face cadouri mereu şi a avut încredere în mine mereu”, a spus Ioana Tamaş la Antena Stars. 

“Nu intra rochia de mireasă pe mine!”

“După ce am născut m-am ambiţionat cu sala… aveam nunta în două luni şi nu îmi intra rochia de mireasă pe mine. La un moment dat eram prea slabă şi am început să merg la sală pentru a pune masă musculară”, a mai spus soţia lui Tamaş. 

Închide ×