Olanda, partidă grea contra surprizei din Costa Rica!

Olanda – Costa Rica / sîmbătă, 5 iulie, ora 23:00, TVR 1...
05.07.2014 | 10:32
Olanda partida grea contra surprizei din Costa Rica

Olanda – Costa Rica / sîmbătă, 5 iulie, ora 23:00, TVR 1

Sfert de finală surprinzător. Dacă ne aşteptam ca Olanda să fie în această fază a competiţiei, nu acelaşi lucru poate fi spus despre Costa Rica. Revelaţia acestei Cupe Mondiale încă „trăieşte” după ce a terminat pe primul loc în „grupa morţii”. Mai mult de atît, a condus Grecia în optimi pînă în ultimul minut, n-a ratat nici un penalty la „loteria” loviturilor de departajare şi a obţinut o calificare cu adevărat istorică.

Este de aşteptat un meci extrem de închis în prima repriză. Ambele echipe se încălzesc greu, uneori chiar foarte greu! Costaricanii au marcat doar un gol în prima repriză a celor 5 meciuri de la Cupa Mondală, în timp ce olandezii au înscris doar de două ori în primele 45 de minute, din totalul de 12 goluri înregistrate. Din acest motiv avem o pîine de mîncat la pariuri. „X pauză” şi „sub 1,5 goluri” în prima repriză sînt cele mai probabile pariuri de la acest meci.

Olanda (4-3-3): Cillessen – Martins Indi, Vlaar, de Vrij, Blind – Kuyt, de Guzman, Wijnaldum – Robben, Sneijder, van Persie. Antrenor: Luis van Gaal.
Costa Rica (5-4-1): Navas – Gamboa, Cubero, Gonzalez, Umana, Diaz – Ruiz, Borges, Tejeda, Bolanos – Campbell. Antrenor: Jorge Luis Pinto.

* De Jong şi Fer vor lipsi de la olandezi din cauza unor probleme medicale. De partea cealaltă, Costa Rica nu-l va avea la dispoziţie pe apărătorul central Oscar Duarte, suspendat
* Olanda a marcat cel puţin două goluri în fiecare meci de la Cupa Mondială
* Cele două echipe nu se cunosc deloc, întrucît nu s-au mai întîlnit niciodată de-a lungul istoriei
* Un singur gol dintre cele 5 reuşite de costaricani a fost consemnat în prima

1,40 este cota pentru „sub 1,5 goluri în prima repriză”