Fotbal international

Surpriza lui Ole Gunnar Solskjaer înainte de PSG – Manchester United: “Este avantajul nostru”

06.03.2019 | 21:39
Surpriza lui Ole Gunnar Solskjaer inainte de PSG  Manchester United Este avantajul nostru

Ole Gunnar Solskjaer a pregătit o surpriză îniante de PSG – Manchester United, manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul norvegian visează la o revenire şi la o posibilă calificare în sferturile de finală şi vrea să joace totul pe cartea atacului. În tur, campioana Franţei s-a impus pe terenul lui Manchester United, scor 2-0.

Surpriza lui Ole Gunnar Solskjaer înainte de PSG – Manchester United. Linie de trei fundaşi

Surpriza lui Ole Gunnar Solskjaer înainte de PSG – Manchester United este reprezentată de faptul că va juca într-un sistem 3-5-2. Conform foii oficiale de joc, “diavolii” ar urma să evolueze în 4-3-3, însă presa din Anglia a anunţat că antrenorul norvegian va apela la sistemul cu trei fundaşi. În aceste condiţii, Luke Shaw ar urma să joace pe poziţia de mijlocaş stânga, în timp ce Chris Smalling, Eric Bailly şi Victor Lindelof vor evolua în apărare.

În plus, Romelu Lukaku şi Marcus Rashford vor face cuplu în atacul lui Manchester United, în timp Andreas Pereira va fi retras în spatele celor două vârfuri sau pe postul de mijlocaş dreapta. “Este avantajul nostru dacă Solskjaer va folosi acest sistem. Rashford şi Lukaku nu merită să joace roluri în bandă în 4-3-3. Ei sunt mai buni în zonă centrală”, a punctat un fan al lui Manchester United pe Twitter.

Surpriza lui Ole Gunnar Solskjaer înainte de PSG - Manchester United. Cum vrea să-i surprindă pe francezi
Surpriza lui Ole Gunnar Solskjaer înainte de PSG – Manchester United. Cum vrea să-i surprindă pe francezi

Ole Gunnar Solskjaer vrea un miracol la Paris

Ole Gunnar Solskjaer a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului PSG – Manchester United că echipa pe care o antrenează nu are nimic de pierdut. Antrenorul norvegian a susţinut că echipa a jucat foarte bine în meciurile din deplasare şi că acesta ar putea să fie atuul “diavolilor”.

“Am jucat fantastic în acest sezon în meciurile în deplasare. La Paris am venit cu ideea că nu avem nimic de pierdut. Vom încerca să întoarcem scorul din tur. Acest club a reuşit multe reveniri senzaţionale. Această dubla nu este gata”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer.